Sayfa 610/993 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 4,873 - 4,880 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Türkşeker, şeker fiyatına yüzde 31 zam yaparak kilogramı KDV dahil 5,96 TL'den sattığı şekerin fiyatını 7,80 TL'ye yükseltti.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

şimdi 3-5 paket satarlar
    bir halt olacağı yok.

3. Market Cap BTC Dominance tüm zamanların dibine(%36) doğru gidiyor. Şuan %42.

Para balinadan çıkıp hamsilere giriyor. Balinadan çıkan hamsiye girince haliyle hamside levrek oluyor.

Umarım herkesin hamsisi bir gün levrek olur.

Selamlar

Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    Market Cap BTC Dominance tüm zamanların dibine(%36) doğru gidiyor. Şuan %42.

Para balinadan çıkıp hamsilere giriyor. Balinadan çıkan hamsiye girince haliyle hamside levrek oluyor.

Umarım herkesin hamsisi bir gün levrek olur.

Selamlar
    Büyük balık.!!!
    Her zaman küçük balıgı yutar.!!!
    Doğa kanunu.!!!
    Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayeti davasında savcı, dosyanın Suudi Arabistan'a devredilmesini talep etti. Mahkeme, talep konusunda Adalet Bakanlığı'ndan görüş sorulmasına karar verdi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Hayat pahalılığı ve enflasyon Dolar veya dövizden çok çok fazla arttı...Bizimde alım gücümüz maalesef düştü...Bu ortamda hala doları baskılayarak ne amaçlanıyor anlamadım... Sonbaharda baskın seçim mi var acaba diye düşünüyorum!!!

Neyse Hakkımızda hayırlısı

Türkşeker, temel ihtiyaç ürünlerinden olan şekerin fiyatına %31 oranında zam yaptı ve kilogram fiyatının 7,80 TL’ye yükseltildiğini açıkladı. Kristal şekerin KDV dahil kilogram fiyatı bugün yapılan zam öncesinde 5,96 TL idi.

Türkşeker’den yapılan açıklama şöyle:

Raf Fiyat Garanti (RFG) Sistemi kapsamında vatandaşlarımızın uygun fiyatla paketli kristal toz ve küp şekere ulaşmasını sağlayan Türkşeker, artan maliyetleri dikkate alarak şeker fiyatında güncelleme yapmıştır.

Zam oranı Başkan beyin dikkatini çekecektir mutlaka.
    [emoji3]

Sayfa 610/993 İlkİlk ... 110510560600608609610611612620660710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •