Sayfa 38/1122 İlkİlk ... 28363738394048881385381038 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Yok şu anda sırada Patates var kilosu 4 tl olan patates 2 hafta önce 3 kilosu 20 sonra 4 kilosu 30 derken bu hafta kafadan kilosu 10 a düzlediler
    soğan daha hızlı sanki

2.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Yağmalanmıştı, dün eşim gitti son bir kutu süt kalmış onu almış geldi. Herkes fırsatları takip ediyor ülkede para kolay kazanılmıyor ne yapsın insanlar.
    Bende en az iki yıl yetecek kadar zeytinyağı aldım (çok kaliteli zeytinyaglari ureten firmalar var ödüllü vs uygun kampanyalarına denk geldikce alıyorum)bazen düşünüyorum açgözlülük mü yapıyoruz diye.Bugün 3'e aldığını yarın 5 'e alamıyorsun ne yapayım diye teselli ediyorum kendimi.

3. Aralıkta kkm yapanlara fışkırdı..yabancı kuruluşlar yıl sonu dolar kurunu 16 diyorlar .demekki kkm de fıskırtmayacak son 9 ay .zamlarda biraz duruldu bu ay araba firmaları zam yapmamış .konut fiyatlarıda durgun en az 2 sene böyle gider .yıllık net yüzde 30 sabit getirili bir enstrüman bulsakda kafamızı dinlesek ...yada tamamen dolara mi gecmeli hazır onun faizleride yükselecek diyorlar ......lakin bu Fed e pek güvenemiyorum Asena gibi biraz .
    Arsimed ne demiş bulun bana bir sopa dünyayı oynatayim .bende diyorum bulun bana bı net yüzde 30 yıllık sabit getiri ....
    Y.t.d

4.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Cehalet + Kibir + Inat = ?

Syg,
     Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Bu üç kelimenin toplamı benim aklıma hemen ve tereddütsüz olarak bir cevap getiriyor ama buraya yazamam.
    Silivri soğuktur diyorlar :-)
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Aralıkta kkm yapanlara fışkırdı..yabancı kuruluşlar yıl sonu dolar kurunu 16 diyorlar .demekki kkm de fıskırtmayacak son 9 ay .zamlarda biraz duruldu bu ay araba firmaları zam yapmamış .konut fiyatlarıda durgun en az 2 sene böyle gider .yıllık net yüzde 30 sabit getirili bir enstrüman bulsakda kafamızı dinlesek ...yada tamamen dolara mi gecmeli hazır onun faizleride yükselecek diyorlar ......lakin bu Fed e pek güvenemiyorum Asena gibi biraz .
    Arsimed ne demiş bulun bana bir sopa dünyayı oynatayim .bende diyorum bulun bana bı net yüzde 30 yıllık sabit getiri ....
    Y.t.d
    Biraz altın bulundurmakta da fayda var gibi

6.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Biraz altın bulundurmakta da fayda var gibi
    altına ilave 100 lük usd (en baba tahvil.) (+sonsuz vade,kuponsuz ) sanki

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Silivri soğuktur diyorlar :-)
    bu doğalgaz fiyatları ile her yer soğuk artık.
    Silivri de yemek bedava.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

8. gözlerde ki ışıltı pek çıkmıyor tv lere son günlerde,
    hayırdır ültimatom mu yedi?
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Sayfa 38/1122 İlkİlk ... 28363738394048881385381038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •