Originally Posted by
r.lucas
İsgyoda ne yaşadınız tam anlatır mısınız fiyat neydi ne oldu vs vs...yani ne olduda son anda kurtardıniz dolarıniz olmasaydı ne olurdu ..bizde bilelim riskleri .tskler
28 şubat da 5.60 civarından açtım arbitrajı yüksek lot sayısı ile. 10.20 civarına kadar viop ile spot fiyatı eşitlenmedi ve bende poz taşımaya devam ettim. Teminat her gün hunharca azaldı:-) yaklaşık 23-24 gün böyle devam etti. 2 şey yapabilirdim, ya pozisyonu azaltacaktım ki bu da 23-24 günlük sabit(!)/garanti(!)/risksiz(!)/kesin(!) getiriden vazgeçmek anlamına gelirdi ya da dışarıdan para sokarak teminatı yükseltecek ve sabit(!)/garanti(!)/risksiz(!)/kesin(!) getiriden vazgeçmeyecektim:-) 2nci yolu tercih ettim.
Bu esnada Garan da da yüksek lot ile arbitraj yapmıştım. BBVA nın 12.20 den geri alım onay süreci devam ediyordu. Beklenti BBVA nın geri alım fiyatını yükseltmesi idi. eğer bunu yapsaydı, garan 2-3 tavan çekebilirdi ve teminat daha da eriyebilirdi. BBVA nin fiyat yükseltmemesi yönünde dua ederek ay sonunu getirdim :-)
Not: dışarda olduğum için rakamları hatırladığım kadarı ile yazıyorum.
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri