Sayfa 327/617 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon
Arama sonucu : 4930 madde; 2,609 - 2,616 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Ünsüz Düşünür Yazıyı Oku
    [emoji1787] Dostum bizim bildiğimiz Spk mı diyecek bunu? Hani şu bizim Spk. Bunu inanarak mı söyledin gerçekten [emoji15] Spk bunu kime demiş ki Polho ya desin. Zamanında Bagfs ın bilmem kaç yüz kat Bedelsiz Potansiyeli varken adamlar şakır şakır Bedelli açıkladı Spk buyrun ben ortam müziği açıyorum siz döşeyin dedi. Spk yı çok gözünde büyütme, %1000 Bedelsiz Potansiyeli olan şirketin bile %1000 Bedelli artırımına izin verir. En yakın örnek Yeşil dir, fazla geriye gitmene de gerek yok, acaba bunlar dediğin gibi Spk kurallarına aykırı mıydı demek istiyorsun? Yani olabiliyormuş değilmi? Arkanı Spk ya yaslayarak yatırım yapıyorsan ölmüşsün ağlayanın yok demektir

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Hele bi açıklasın, bakalım o vakit. Ayrıca Bedelli yapamazlarda yapsalar bile: Ellerinde 600 milyon lot var.Bunlar bu oranı karşılaya bilirlermi.
    Bu şirkette an itibari ile,kolay kolay bedelli olmaz .ya arz hisse satışı yada bedelsiz sermaye artırım olur.ytd
    HERKES KENDİ GELECEĞİNİN MİMARIDIR.

2.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    Hele bi açıklasın, bakalım o vakit. Ayrıca Bedelli yapamazlarda yapsalar bile: Ellerinde 600 milyon lot var.Bunlar bu oranı karşılaya bilirlermi.
    Bu şirkette an itibari ile,kolay kolay bedelli olmaz .ya arz hisse satışı yada bedelsiz sermaye artırım olur.ytd
    Sana net ve kısa birşey söyleyeyim realiter, Net cümleleri severim, anlayan anlar.... Bu şirket eğer benim olsaydı cümle alem Zikse asla halka açmazdım, niye böyle bir hata yapmışlar hâlâ onu anlayabilmiş değilim. Herhalde buna karar vermeden önce tüm yönetim kurulu içkiyi fazla kaçırdı diye tahmin ediyorum, yoksa benim için bunun başka bir izahı yok

3.  Alıntı Originally Posted by Ünsüz Düşünür Yazıyı Oku
    Sana net ve kısa birşey söyleyeyim realiter, Net cümleleri severim, anlayan anlar.... Bu şirket eğer benim olsaydı cümle alem Zikse asla halka açmazdım, niye böyle bir hata yapmışlar hâlâ onu anlayabilmiş değilim. Herhalde buna karar vermeden önce tüm yönetim kurulu içkiyi fazla kaçırdı diye tahmin ediyorum, yoksa benim için bunun başka bir izahı yok

Valla anlayan on senedir anladı. adamlar daha dün gibi 60 centten kakaladılar bi kamyon lotu.yaatırımcı hala belini doğrultamadı. düştü 17 centte.Bunuda anlamadıysanız Ben bu sohbete bir NOKTA KOYUYORUM. İYİ GECELER. İYİ TRAŞLAR. Allaha emanet kalın.ytd

4. Sanırım (Borsa'ya Kote ettirdikleri) ortakların lot satışının aniden kesilmesini geçte olsa akılları başlarına gelmiş olarak yorumluyorum. Onlarda şirketin potansiyelinin farkına varamadı sanırım, yada bir cepten satar görünüp diğer taraftan kendileri de toplamış olabilir bunu bilemeyiz,takas okuma konusunda iyi değilimdir ama mali potansiyeli iyi anlarım. Belki de satmadılar, yada halka açıklık az olduğu için satışta bir tehlike görmediler. Ama bu şirketin halka açıklığı (hemde imtiyaz yokken) hiçbir zaman %50 yi geçmeyecek bunu biliyorum. Olurda yanılırsam yeryüzde tanıdığım en enayi insan listelerine tepeden girerler

5.  Alıntı Originally Posted by Ünsüz Düşünür Yazıyı Oku
    Sanırım (Borsa'ya Kote ettirdikleri) ortakların lot satışının aniden kesilmesini geçte olsa akılları başlarına gelmiş olarak yorumluyorum. Onlarda şirketin potansiyelinin farkına varamadı sanırım, yada bir cepten satar görünüp diğer taraftan kendileri de toplamış olabilir bunu bilemeyiz,takas okuma konusunda iyi değilimdir ama mali potansiyeli iyi anlarım. Belki de satmadılar, yada halka açıklık az olduğu için satışta bir tehlike görmediler. Ama bu şirketin halka açıklığı (hemde imtiyaz yokken) hiçbir zaman %50 yi geçmeyecek bunu biliyorum. Olurda yanılırsam yeryüzde tanıdığım en enayi insan listelerine tepeden girerler

ünsüz bey,siz şaka olmalısınız yada bizleri sağlam enayi görmektesiniz. Bu şirketin imtiyazlı hissesi olmadığından, %50 geçerse yönetimi kaybedeceklerinden hisse satışları %50 geçmemesi bundan olabilrmi acaba.

6.  Alıntı Originally Posted by realiter Yazıyı Oku
    ünsüz bey,siz şaka olmalısınız yada bizleri sağlam enayi görmektesiniz. Bu şirketin imtiyazlı hissesi olmadığından, %50 geçerse yönetimi kaybedeceklerinden hisse satışları %50 geçmemesi bundan olabilrmi acaba.
    Alakayı anlayamadım. İmtiyazlı Hissesi olmayan bir şirket neden halka açık Borsa payının %50 yi geçmesini istemez, şirketlerinin potansiyelinin farkında oldukları için olabilir mi? Şirketinin çöp olduğunu bilen zaten ya % 0,1 lik imtiyazlı hissesiyle %99 u halka arz edip satıp kurtulmuştur, yada imtiyaz hissesi olmayan şirketin tamamını arz etmiştir. Yazdığınız anlamsız ve bir o kadar beni destekler nitelikte. Böyle bir şirketin yönetimini hangi enayi kaybetmek ister?

7. Mesela sizin Enka İnşaat gibi bir şirketiniz olsa %51'ini imtiyazsız olarak halka arz eder misiniz? Eğer ederseniz enayinin önde gidenisiniz demektir, akıllı para hiç affetmez şirketinizi ele geçirir.. (Bu ne anlama gelir, şirketiniz değerlidir o yüzden halka açık kısmını az tutarsınız)... Ya da şirketiniz aslında çöptür (Formt gibi) imtiyazsız da olsa %96 u halka kitlersiniz. Bir son güruh daha vardır, ben bunlara Düzenin Kaşar sınıfı derim ; %0,001 imtiyazlı hissesiyle ne şirketinden vazgeçer nede hisse satmanın verdiği para sıcaklığından vazgeçer. Şirketin tamamını halka kitler ama o koltukta oturmak içinde herşeyi yapar

8. Sasa, Aksa, Kords, Enkai vs.... gibi değerlerin sadece halka açık kısımlarına bakın yeter (imtiyaz durumları nedir bilmiyorum bile) Şirketi değerli olan hangi enayi patron %51 in üstüne çıkmıştır??? Sadece şunu bilirim, herkesin doğrusu kendinedir..... Ben, imtiyazlı hissesi olmayıp halka açıklığı %50 üstünde olan hiçbir şirkete yatırım yapmam. İmtiyazlı Hissesi olup %99 halka açık olan bir şirkette ise yatırım yapmam ama kısa vade Al-Sat yaparım. Halka açıklığı %50 altında olup imtiyazlı hissesi olmayan her şirket benim dikkatimi çeker

Sayfa 327/617 İlkİlk ... 227277317325326327328329337377427 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •