Estağfurullah Dostum. Bir söz vardır "Herkes Aklını Pazara Çıkarmış, Dönüp Dolaşıp Yine Kendi Aklını Satın Almış".. Herkes kendi bildiğini doğru sanır lakin çoğunlukla da kendinden emin olanlar yanılır. Sürekli şüphe içinde olup her daim Düşünenler, fikir değiştirebilenler kolay kolay kaybetmezler.. Merak etme şu anki durumla halka açıklık %50 üstüne çıksın büyük potansiyel gördüğüm bu ortaklığı herkesten önce ilk ben sonlandırır, herkesten öncede ben satarım. Sabit fikirli biri değilimdir
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
polhonun eleştirilecek en önemli yani karliliginin görece düşük olması. Ben olsam kansaiya geri kalan yüzde 50yi satardım. sağlık turizmi için ayrı bir şirket kurar Rönesans vb ile anlasir ve sirketi halka arz ederdim. poliport deger olsrak holdingin pdsinin iki katı civaridir. boyadan cikip kimyaya ağırlık vermeleri gerekir. karlılık bu şekilde ciddi oranda artar.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Sayın ünsüz düşünür. açıkçası gkdan sonra sabaha karşı attığınız mesajla kötü niyetli olduğunuzu düşündüm ams sonraki mesajlarınıza durumun böyle olmadığı anlaşılmış oldu. tamamen katiliyorum yazdiklariniza.
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Sevgili Dostum yönetimi bana verseler anında Polisan Boyayı elimden çıkarırım. Dyo ve Marshall ın olduğu bir piyasada boya işi yapmam. (Avrupa pazarında şansımı denerim o ayrı konu) Bu asla kalitesizlik göstergesi değil emin olun ama mütahitlerlerle iç içe olmuş biri olarak söylüyorum Dyo ve Marshall hafızalara kazınmış bir markadır. Tıpkı şu şekilde düşünün Bakkala gidersiniz "Selpak varmı dersiniz" Selpak aslında bir markadır, kimse başka marka adıyla söyleyip Kağıt Mendil istemez, şuan inşaat yapanlar da aynı durumdalar. Polisan kullanan sadece alım gücü iyi olmayan halk ve Bayi çokluğu nedeniyle Anadolu insanıdır. Çünkü fiyatı uygundur, kalitesi asla kötü değildir ama bir Dyo ve Marshall da asla değildir benim gözümde. Ben olsam acilen Boya kolunu (Aksen'in santralleri ülkeden taşıdığı gibi) Türkiye pazarından yurtdışına taşırım yada iyi fiyata birine anında satarım. Liman ve Kimya işi katma değeri çok daha yüksek olan bir alandır. Önemli olan bir işi yaparken o ülkede Tekel konumuna gelebilecek seviyeye ulaşmaktır,yada Dünya pazarında iyi bir pasta kapabilmektir
Poliport bu ülkede Tekel konumuna gelebilecek konumda, Polisan Hellas Balkanlar ve Doğu Avrupa'da Tekel konuma gelme potansiyeli çok yüksek,hatta tüm Avrupa pazarında bile şansı yüksek. Polisan Kimya ise Türkiye çapında iyi konumda olsada Kimya alanında rekabet çok yüksek. Bu gidişle Poliport ve Polisan Hellas cepte sayılır. Ben olsam Boyadan çekilir oradan gelen gelirin %60 ını Kimya ya, %20 sini Poliport'a, kalan %20 yi de Polisan Hellas'a aktarırdım. Polisan Hellas'ı asla hafife almayın, önceki İspanyol sahibi mali zorluk içinde olmasaydı Bitlis ailesi verdikleri o parayla o fabrikanın ancak bacasını alırdı. Adamlar açıkçası Tofaş parası verip Rolls Royce aldılar
Son düzenleme : Ünsüz Düşünür; 04-04-2022 saat: 07:38.
Hellas yeni kara geçmeye başladı. Çin pazarın lideri. Avrupada tek çünkü kimse çin karşısında cesaret edip (ya da salaklık edip) fabrika açmıyor. Bu onu avrupa lideri yapmaz bence
Yer İmleri