Sayfa 650/993 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,193 - 5,200 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1. Min 25% demek, 14.25 milyon kişi(2018 göre).
    iyi bir konseptle, sağlam uç noktalara evrilir.
    fildişi kulelerden, boncuk yaparlar
    Memento mori

2. %10 u geçmez kemik kitle taş kemirmeye kararlı olan,çok değil 3 ay sosyal nakdi yardımları ve soğan-patates yardımını kesin,peşinden de seçim yapın da görün o kitleyi...son bir yılda;3.5 milyon haneye,soğan-patates yardımı yapılmış yine son bir yılda 26 milyon kişiye nakdi yardım yapılmış.....

Sarmal büyüyor,sadakaya alıştırılan kitleye kaynak yaratmak için ne satılacak arazi ve kurum nede maaşlarından tırpan yapılacak çalışan grubu kaldı...

Alıntı Originally Posted by bzaferb Yazıyı Oku
    Malesef durum böyle..
    Gecen gün A101 in kasasinda ki gorevliye , müsteri dert yaniyordu, zamlardan falan, bunlarin (hükümet icin) gitmesi lazim diyor...
    Musteri gittikten sonra sira bana gelince kasiyer ne dese iyi...
    Vay efendim bunlara degilde dinsizemi oy verecekmis. Açliktan ölse ch.p ye oy vermezmiş.. gavur partisiymiş...

Kayınpederimde aynı kafada...Reyizine aşık... 4 aydir, fiyatlar dusecek diyor. Hersey yukselyor diyosun, yok düşecek diyor.
    Bu ülke açlıktan sandiga gidemeyecek hale gelene kadar ak gardaşlar yonetmeye devam edecek anlaşilan

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Kayınpederiniz olduğuna göre muhtemelen 60 -> üstüdür, 70'lerden 2000'li yıllara kadar enflasyonun düştüğünü gördünmü ... deyin bence.

Araya garnitür olarak kayınpederinize uygun bir sıfat koyabilirsiniz, ben bir sürü buldum da ayıp olur diye yazmadım.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

4.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Valla,işin şaka yönüde kalmadı,ipin ucuda kaçmış görünüyor,tv de gazeteci,böyle ekonomik krizlerde sandık gerekir diyor,yandaş prof;muhalefet hangi yabancı büyükelçi ile görüştü diyor...Lan!ocakta verilen zamların neredeyse tamamı 3 ayda eridi,sen ve senin gibiler hala algı peşindesiniz,nasıl bir zamandan geçiyoruz yahu? bakanıda çıkar ''bizde de enflasyon yüksek ''der,meali,bakın Avrupa da yüksek bizde de yükseliyor,hala algı,töbe,töbe...
    şimdi eropa da enflasyon 1 den 7 olmuş 7 kat %600 artış TR de 20 den 60 olmuş 3 kat %200 artış

e artık bu kadar hesabı da yapıverin

% 20 Yatırıp ... oy verecek kitle olduğu kesin, temmuzda bir iyileştirme zammı ile bir % 15-20 oy dahi alabilirler.

Şu anki durumda dahi % 35 diyor anketler, anketciler dahi inanamıyor kendi anketlerine.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

6.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    şimdi eropa da enflasyon 1 den 7 olmuş 7 kat %600 artış TR de 20 den 60 olmuş 3 kat %200 artış

e artık bu kadar hesabı da yapıverin
    Formül daha komplike gibi
    Domat eksiymiş.. Tabi bir telefon kadar basitte olabilir.

Memento mori

7. Bakan Nebati: Kur korumalı mevduatlar 695 milyar TL'ye ulaştı
    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, kur korumalı mevduat büyüklüğünün 695 milyar TL'ye çıktığını belirtti.

https://www.bloomberght.com/bakan-ne...ulasti-2303123

enstrüman gittikçe kalınlaşmaya başladı haberiniz olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Kayınpederiniz olduğuna göre muhtemelen 60 -> üstüdür, 70'lerden 2000'li yıllara kadar enflasyonun düştüğünü gördünmü ... deyin bence.

Araya garnitür olarak kayınpederinize uygun bir sıfat koyabilirsiniz, ben bir sürü buldum da ayıp olur diye yazmadım.
    Çok sıfat varda, hanımla arayi bozmamak icin mecburen , bu hacı tayyibe aşık , disinda bisey diyemiyoruz

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sayfa 650/993 İlkİlk ... 150550600640648649650651652660700750 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •