Sayfa 329/614 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon
Arama sonucu : 4905 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Hellas yeni kara geçmeye başladı. Çin pazarın lideri. Avrupada tek çünkü kimse çin karşısında cesaret edip (ya da salaklık edip) fabrika açmıyor. Bu onu avrupa lideri yapmaz bence
    Piyasa müthiş koza grub , tuprs vs uçuyor. Biz burda gırla muhabbet güzel para desen hiç oldu

2.  Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Piyasa müthiş koza grub , tuprs vs uçuyor. Biz burda gırla muhabbet güzel para desen hiç oldu
    Burda realistik kısa ve öz yazan tek adamsın. 80 den tüpraşı kaçırmıştım bu at arabası yüzünden. Tabi tüpraş köklü bir firma değil, merdiven altı bir firma polho yanında !

3.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Burda realistik kısa ve öz yazan tek adamsın. 80 den tüpraşı kaçırmıştım bu at arabası yüzünden. Tabi tüpraş köklü bir firma değil, merdiven altı bir firma polho yanında !
    Sence ne olacak bu hissede yani 3 ay sonrası için yada 1 yıl sonrası için neler olabilir? Fikirlerin benim için önemli

4.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Sence ne olacak bu hissede yani 3 ay sonrası için yada 1 yıl sonrası için neler olabilir? Fikirlerin benim için önemli
    Allah razı olsun ya sağol sorduğun için. Ben bu karlılıkla yıllarca aynı kalacağını öngörüyorum. Maliyetim 3 olsaydı asla kalmazdım. Kazacağımı bilsem yine kalmazdım. Benim için ahlak ve namus daha önemli. 430 milyon dolarla halka açılıp 10 yılın sonunda 150 milyonda sürünüyorsan ahlak yoksunusundur. Daha ağırlarını da yazarım da burası müsade etmez

5.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Allah razı olsun ya sağol sorduğun için. Ben bu karlılıkla yıllarca aynı kalacağını öngörüyorum. Maliyetim 3 olsaydı asla kalmazdım. Kazacağımı bilsem yine kalmazdım. Benim için ahlak ve namus daha önemli. 430 milyon dolarla halka açılıp 10 yılın sonunda 150 milyonda sürünüyorsan ahlak yoksunusundur. Daha ağırlarını da yazarım da burası müsade etmez
    Yok sayın thyshine yanlış anladınız sizi ters indikatör olarak görüyorum onun için sordum 3 maliyetle almak mantıklı diye uyguluyorum o zaman zira 2.82 den aldığımda da daha şimdi alma daha aşağıdan alabilirsin deyince bir miktar daha almıştım.

6. Size naçizane tavsiye güvenmediğiniz şirkette 1 dakika durmayın istiyorsa paranız pul olmuş olsun. Düşünsene 10 TL maliyetle aldığın mal 5 TL ye düşmüş ve sana bir şekilde gelecek görünse ve hissenin 2 yıl boyunca hiç yukselmedigini gorsen dakika durur musun?

Ben bu hisseye en çok inanlardan biriydim bir müddet yerinde sayacağını düşündüğüm için çıktım o kadar inanan biri olarak ben çıktım ya şimdi de kendimce zamanı geldiğini düşündüm inandım hisseye geri geldim. Siz inanmiyorsaniz niye buradasınız?

7.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Size naçizane tavsiye güvenmediğiniz şirkette 1 dakika durmayın istiyorsa paranız pul olmuş olsun. Düşünsene 10 TL maliyetle aldığın mal 5 TL ye düşmüş ve sana bir şekilde gelecek görünse ve hissenin 2 yıl boyunca hiç yukselmedigini gorsen dakika durur musun?

Ben bu hisseye en çok inanlardan biriydim bir müddet yerinde sayacağını düşündüğüm için çıktım o kadar inanan biri olarak ben çıktım ya şimdi de kendimce zamanı geldiğini düşündüm inandım hisseye geri geldim. Siz inanmiyorsaniz niye buradasınız?
    Cevabı yazımda mevcut. Zarardan çıkma şansım yok. Lanet olsun haram zıkkım olsun diyip beklemeye geçtik

8.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Yok sayın thyshine yanlış anladınız sizi ters indikatör olarak görüyorum onun için sordum 3 maliyetle almak mantıklı diye uyguluyorum o zaman zira 2.82 den aldığımda da daha şimdi alma daha aşağıdan alabilirsin deyince bir miktar daha almıştım.
    Bunu şimdi gördüm. 2.82 konusunu hatırlamıyorum sallama ihitmalin büyük. Ama bence şuan satmak lazım. Hissiyatım bu. Artık bu hafta görücez nasıl bir indikatörüm

Sayfa 329/614 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •