Bu ülkede OHAL 2019 başkanlık secimlerinde RTE'nin seçilmesi sonrasında kalkar. Aksi mümkün değildir. 15 Temmuz ile arkasına aldığı rüzgarı sonuna kadar kullanacaktırlar.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ülkede OHAL 2019 başkanlık secimlerinde RTE'nin seçilmesi sonrasında kalkar. Aksi mümkün değildir. 15 Temmuz ile arkasına aldığı rüzgarı sonuna kadar kullanacaktırlar.
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar emin olma derim..
Çıkarları nerden yana ise hiç düşünmeden o kararı alırlar.
Basın da arkalarında..Bu karar daha evvelki kararlar ile çelişmesinin halka açıklanması basın yayın ın görevi..
ZAR daki yükseliş 0.90 ı buldu bizim ki bakınıyor.
Zar 0.20 gevşedi bizim kide hemen 0.50 pip verdi..
Şu vob vade sonu uzlaşma fiyatı bi gelsin bakalım..
Pazartesi daha belli olur iş..
Ohalin kalkması doların yarın 4,00 üzerine çıkması gibi bence hayal hocam, kusura bakma.
Şuanki yönetim kendine höt diyeni fetöcüsün deyip içeri atıyor, solcumusun içeri, sağcımısın içeri, selammı vermedin içeriiiiiiiii, alışmış kudurmuştan beterdir bu adamlar bir kere KHK ile ülke yönetmeye alıştılarsa ben sanmıyorum ohalin 2019 seçimleride dahil kalkacağına.
Bu şekilde başkan olsa o da belki hani kalkar yoksa bu şekilde istediğini içerde çütürmek varken, istediğinin tek khk ile bütün hayatını bitirmek varken ohal işi zor hatta çok çok zor bende usdtry nin 3,30 ihtimali %10 civarında ihtimali tabiiki var, ama ohalin kalkması %1 belki.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bugün dedim ama gene tekrar edeyim bugün ay sonu bilanço kapanışları var. VUK yani vergi usul kanununa göre 30,06,2017 vergi beyanını yapacak şirketler bugünkü merkez bankası alış kurunu kullanmak zorunda çünkü kanun böyle diyor.
Bugünkü kurla şirketler bir kaç tanesi hariç borcunu, alacağını değerliyorlar o yüzden bugün usdzar %1 bize takmış durumda olmamız gereken yer 3,5647 olduğumuz yer 3,52 bugün çok çok ekstra bir baskı var try de işte ama haftaya bakmak lazım bu ay kapanışı bittimi 3 ay daha rahat grafik.
Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yahu şu longları ilerde bırakayım, reis seninle beraber deli gibi satıcam bu doları ölümüne satıcam yeminle :D hahahah
Zarla algodan kaynaklı bir bağlantı var eninde sonunda ya bizimki ona uyuyor ya o bize ama grafik yapıları uyuyor birşekilde.
Bizdeki tobonun aynısından onlarda da var da işte olan gene bizim çıkışa oldu bugün :D
Ohal her uzadığında dolar hemen tepki veriyor bunun 2019 kadar olduğunu ima bile etseler dolar fezaya değil bu sefer galaxy dışına cikar ondan sonra glpyi kaça cikarsam diye düşünürsün .
Yer İmleri