Bu ülkede OHAL 2019 baþkanlýk secimlerinde RTE'nin seçilmesi sonrasýnda kalkar. Aksi mümkün deðildir. 15 Temmuz ile arkasýna aldýðý rüzgarý sonuna kadar kullanacaktýrlar.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ülkede OHAL 2019 baþkanlýk secimlerinde RTE'nin seçilmesi sonrasýnda kalkar. Aksi mümkün deðildir. 15 Temmuz ile arkasýna aldýðý rüzgarý sonuna kadar kullanacaktýrlar.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O kadar emin olma derim..
Çýkarlarý nerden yana ise hiç düþünmeden o kararý alýrlar.
Basýn da arkalarýnda..Bu karar daha evvelki kararlar ile çeliþmesinin halka açýklanmasý basýn yayýn ýn görevi..
ZAR daki yükseliþ 0.90 ý buldu bizim ki bakýnýyor.
Zar 0.20 gevþedi bizim kide hemen 0.50 pip verdi..
Þu vob vade sonu uzlaþma fiyatý bi gelsin bakalým..
Pazartesi daha belli olur iþ..
Ohalin kalkmasý dolarýn yarýn 4,00 üzerine çýkmasý gibi bence hayal hocam, kusura bakma.
Þuanki yönetim kendine höt diyeni fetöcüsün deyip içeri atýyor, solcumusun içeri, saðcýmýsýn içeri, selammý vermedin içeriiiiiiiii, alýþmýþ kudurmuþtan beterdir bu adamlar bir kere KHK ile ülke yönetmeye alýþtýlarsa ben sanmýyorum ohalin 2019 seçimleride dahil kalkacaðýna.
Bu þekilde baþkan olsa o da belki hani kalkar yoksa bu þekilde istediðini içerde çütürmek varken, istediðinin tek khk ile bütün hayatýný bitirmek varken ohal iþi zor hatta çok çok zor bende usdtry nin 3,30 ihtimali %10 civarýnda ihtimali tabiiki var, ama ohalin kalkmasý %1 belki.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Bugün dedim ama gene tekrar edeyim bugün ay sonu bilanço kapanýþlarý var. VUK yani vergi usul kanununa göre 30,06,2017 vergi beyanýný yapacak þirketler bugünkü merkez bankasý alýþ kurunu kullanmak zorunda çünkü kanun böyle diyor.
Bugünkü kurla þirketler bir kaç tanesi hariç borcunu, alacaðýný deðerliyorlar o yüzden bugün usdzar %1 bize takmýþ durumda olmamýz gereken yer 3,5647 olduðumuz yer 3,52 bugün çok çok ekstra bir baský var try de iþte ama haftaya bakmak lazým bu ay kapanýþý bittimi 3 ay daha rahat grafik.
Yazdýklarým yatýrým önerisi deðildir akýllý olun kendi aklýnýz var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.
Yahu þu longlarý ilerde býrakayým, reis seninle beraber deli gibi satýcam bu dolarý ölümüne satýcam yeminle :D hahahah
Zarla algodan kaynaklý bir baðlantý var eninde sonunda ya bizimki ona uyuyor ya o bize ama grafik yapýlarý uyuyor birþekilde.
Bizdeki tobonun aynýsýndan onlarda da var da iþte olan gene bizim çýkýþa oldu bugün :D
Ohal her uzadýðýnda dolar hemen tepki veriyor bunun 2019 kadar olduðunu ima bile etseler dolar fezaya deðil bu sefer galaxy dýþýna cikar ondan sonra glpyi kaça cikarsam diye düþünürsün .
Yer Ýmleri