Originally Posted by
bisikletci
Miami ye kac defa gittim. Daha 2-3 hafta once oradaydim Spring Break te.
Sahillerde gordugun kadinlarin %99 u Amerikali degil
O yuzden ABD nin en guzel insanlari Miami de yasar. Zengin Turkler bosuna oraya gitmiyor.
Oradaki kadinlarin cogu Latin. Ama yinede sunu hep soylerim. Dunyada hicbir kadin Turk kadinin eline su dokemez. Bu yuzden Amerikalilar Turk kizlarini hayatta kacirmazlar. Turkiyenin en cirkin kizini bile Amerikaliyla evli gorebilirsiniz. Adamlar anneleri dahil hic gercek kadin gormemis tabi naapsin anliyorum onlari.
Bu arada konuyla alakasi yok ama Miami nin kuzeyinde airbnb de kaldigim binada bir suru Turkle karsilastim. Esleriyle dogum icin gelmisler. Hicbirisiyle muhabbet edemedik. Cunku konusmuyorlar. Turkiyeden Amerikaya oluk oluk para akiyor. Gitmisken Zarrab in ciftliginede gitmek lazimdi zamanim olmadi en azindan disardan bakacaktim. Ft Lauderdale de adamin yeri.
ne diyorsun ya ? ben de miami' de senenin bir kısmında yaşıyorum. sahilde gördüğün kadınların % 99 u amerikalı değilmişmiş... amerikalı' dan ne anlıyorsun ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri