Sayfa 693/993 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,537 - 5,544 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

vallaham borsa haberi diye açtım endeks sıçrayacak diye.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    vallaham borsa haberi diye açtım endeks sıçrayacak diye.
    barfiksde göğüs altına kadar yükselmeli kaç kez yapabiliyorsun ? tek el şınavda nefes vermeden , tek nefeste rekorun kaç ?
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    barfiksde göğüs altına kadar yükselmeli kaç kez yapabiliyorsun ? tek el şınavda nefes vermeden , tek nefeste rekorun kaç ?
    usta askermiyiz biz.

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
     Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta askermiyiz biz.
    Ha ha ha. Üst üste kaç defa........ diye soracakmış az daha

5. Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanının paylaşımı şu şekilde:

Madem sosyal medya üzerinden adamlık yapıyorsunuz, ilk defa ve son defa sosyal medyadan uyarıyorum.

Şu saate kadar, yazılan, konuşulan ve yapılan paylaşımları yazan klavye delikanlılarını adam yerine koymadığım için, Teşkilatın karşısına çıkarmaya dahi layık görmedim.

Bu saatten sonra, değneksiz köy bulduğunu zannedip havlayanların hesabı gün geceye, gece güne dönmeden kesilecektir.

Son kez uyarıyorum, sosyal medyadan koltuk kabartarak poz verip cahil cahil yazılar yazanları veya iki kişi bulduğunda fitne kusanları, Ülkü Ocakları, ilçe başkanlarım, yöneticilerim ve ocak gençlerimiz hakkında ileri geri konuşanları, onun bunun koltuğu altında gezip sahibine şirin görünmek için diş çıkaranları, ayrıca Türk Milletine, Vatana, Bayrağa ve kutsiyetlerimize el ve dil uzatmaya kalkanları bu MEMLEKETTE GEZDİRTMEM!

https://odatv4.com/siyaset/ulku-ocak...silecek-234803

Seviye bu.

Hitlerin SS basi gibi konusmus.

Al karsina sosyal medyayi gor hesabini.

Beyinsiz artist, okuyanda somut bir seye karsi efeleniyor sanir.

Alıntı Originally Posted by bisikletci Yazıyı Oku
    Neden koyluler Deniz Gezmisi ihbar ettiler?

Ben ona yaniyorum
    G. Amet abi, tarih kısmı senin götü... pardon boyunu aşar, Kızılderede ihbar edilen Deniz Gezmiş değil Mahir Çayan ve 9 arkadaşıydı...
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Gaziantep Ülkü Ocakları İl Başkanının paylaşımı şu şekilde:

Madem sosyal medya üzerinden adamlık yapıyorsunuz, ilk defa ve son defa sosyal medyadan uyarıyorum.

Şu saate kadar, yazılan, konuşulan ve yapılan paylaşımları yazan klavye delikanlılarını adam yerine koymadığım için, Teşkilatın karşısına çıkarmaya dahi layık görmedim.

Bu saatten sonra, değneksiz köy bulduğunu zannedip havlayanların hesabı gün geceye, gece güne dönmeden kesilecektir.

Son kez uyarıyorum, sosyal medyadan koltuk kabartarak poz verip cahil cahil yazılar yazanları veya iki kişi bulduğunda fitne kusanları, Ülkü Ocakları, ilçe başkanlarım, yöneticilerim ve ocak gençlerimiz hakkında ileri geri konuşanları, onun bunun koltuğu altında gezip sahibine şirin görünmek için diş çıkaranları, ayrıca Türk Milletine, Vatana, Bayrağa ve kutsiyetlerimize el ve dil uzatmaya kalkanları bu MEMLEKETTE GEZDİRTMEM!

https://odatv4.com/siyaset/ulku-ocak...silecek-234803

Seviye bu.

Hitlerin SS basi gibi konusmus.

Al karsina sosyal medyayi gor hesabini.

Beyinsiz artist, okuyanda somut bir seye karsi efeleniyor sanir.
    Devlet desteksiz, gitsin Diyarbakırda söylesin bu dediklerini.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    G. Amet abi, tarih kısmı senin götü... pardon boyunu aşar, Kızılderede ihbar edilen Deniz Gezmiş değil Mahir Çayan ve 9 arkadaşıydı...
    Reha Bey,siz bu arkadaşla özel olarak ilgilendiğiniz için soruyorum,bu arkadaş neden ikide bir nik değiştirip duruyor?

Sayfa 693/993 İlkİlk ... 193593643683691692693694695703743793 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •