Arama sonucu : 4353 madde; 1 - 8 arası.

Konu: EPLAS - Egeplast

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by akresta Yazıyı Oku
    bilançodaki fabrika degeri ile farkı karşılaştırarak mı düşündünüz bilmiyorum. ancak sattığı para ile aldığı paranın alım gücü, değer kaybı, enflasyon vs.. üst üste konursa holdingin bu işten kazançlı çıkıyor. Ondan beklenen bu kazancı yatırımcılarla paylaşması. zira yatırımcı bu süreçte mağdur edilmiştir. ..patronun bu aralar bir saftirik daha denk getirip bu defa yine şahsi olarak 15 milyon dolar almadığına ve borcu ileride mahkeme veya bilirkişi marifetiyle size yıkılmayacağına/ buna benzer atraksiyonlar olmayacağıa emin olmalısınız. ilke ilke ilke... bu olmayınca yapılanlara iyi niyetle bakılamıyor.

i
    Ah be arkadaş sattığı para ile aldığı demişsin, para satmadı eplasın %28 hissesini sattı eplas a kıyak yaptı, yerine ne alıyor %22 civarı birşey, halen mazhar kazançlı diyorsunuzda oturduğu yerden elini cebine atmadan fabrika sahibi olan eplas a toz kondurmuyorsunuz, nasıl hesap yapıyorsunuz siz ya, aldığı faizlerle beraber sattığı hisseleri yerine koyamayan mazhara halen çok karlı yatırımcıyla bunu paylaşmalı falan diyorsunuz, yazmayacağım dedim tutamıyorum kendimi, ayıp ya ayıp mazhar yatırımcısının hakkını yemeyin, hiç seslerini çıkarmadıkları için gidip ellerini öpseniz azdır. Onlar sayesinde eplasın varolduğunu unutmayın. Tahsisli hisseleride mazhar alacak kemal değil, burada kemal alıyor patron kazanıyor diyenlere dikkat edin, birilerinin adamı olabilir, sizleri gaza getirip algı yaratıyor da olabilir.

2. TAHSİSLİ olayı tamamlansın, YENDEN DEĞERLEME rakamları ortaya çıksın ( 20-25 gün öncesine kadar egeyıldız,romeplas sermaye oranları görünmezken görünür oldu.) sonrasında BEDELSİZİ görelim....

3. BİRDE ,...... İZMİR BELEDİYE binası yıkım ihalesinden NE HABER...... GÜÇ YAPI ihaleyi almış olmasın.........SONRASINDA tekrar yapar BELLİ Mİ OLUR.............

Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Ah be arkadaş sattığı para ile aldığı demişsin, para satmadı eplasın %28 hissesini sattı eplas a kıyak yaptı, yerine ne alıyor %22 civarı birşey, halen mazhar kazançlı diyorsunuzda oturduğu yerden elini cebine atmadan fabrika sahibi olan eplas a toz kondurmuyorsunuz, nasıl hesap yapıyorsunuz siz ya, aldığı faizlerle beraber sattığı hisseleri yerine koyamayan mazhara halen çok karlı yatırımcıyla bunu paylaşmalı falan diyorsunuz, yazmayacağım dedim tutamıyorum kendimi, ayıp ya ayıp mazhar yatırımcısının hakkını yemeyin, hiç seslerini çıkarmadıkları için gidip ellerini öpseniz azdır. Onlar sayesinde eplasın varolduğunu unutmayın. Tahsisli hisseleride mazhar alacak kemal değil, burada kemal alıyor patron kazanıyor diyenlere dikkat edin, birilerinin adamı olabilir, sizleri gaza getirip algı yaratıyor da olabilir.
    Sayın DMART,
    Yazınızın altına imzamı atıyorum.
    İlkokulda, lisede Matematikten çakanların klasik bir lafı vardır “ Bunlar gerçek hayatta ne işimize yarayacak?”
    Oysa Matematik hayatın her alanında var.

5.  Alıntı Originally Posted by Dmart Yazıyı Oku
    Hafızayı beşer nisyan ile maluldür; Eplas fabrika ihalesi 2021 ocakta bitti. ve tapu da alındı. aşağıda 3 adet kap tarihi var.
    25-3-2021 MZHLD nin 430.000 eplas hisse payı satışı
    15-12-2021 MZHLD Nnin 1,400.00 eplas hisse payı satışı
    16-12-2021 MZHLD nin 582.000 eplas hisse payı satışı . Görüldüğü gibi bu satışlar fabrika binası alımı ile ilgili değil. Bu hisselerin toplamı da %10 civarı yapıyor. Sizin hesaba göre %28 eplas payı sattı. ve fakat %10 luk satışın fabrika ile ilgisi yok. Bu durumda sizin hesaba göre %22 geri aldığına göre nasıl kıyak bu? Hesabı siz nasıl yapıyorsunuz açıklayında bilelim. Not: 2 hissedende aynı oranda portföyümde var...

6.  Alıntı Originally Posted by NURO Yazıyı Oku
    Hafızayı beşer nisyan ile maluldür; Eplas fabrika ihalesi 2021 ocakta bitti. ve tapu da alındı. aşağıda 3 adet kap tarihi var.
    25-3-2021 MZHLD nin 430.000 eplas hisse payı satışı
    15-12-2021 MZHLD Nnin 1,400.00 eplas hisse payı satışı
    16-12-2021 MZHLD nin 582.000 eplas hisse payı satışı . Görüldüğü gibi bu satışlar fabrika binası alımı ile ilgili değil. Bu hisselerin toplamı da %10 civarı yapıyor. Sizin hesaba göre %28 eplas payı sattı. ve fakat %10 luk satışın fabrika ile ilgisi yok. Bu durumda sizin hesaba göre %22 geri aldığına göre nasıl kıyak bu? Hesabı siz nasıl yapıyorsunuz açıklayında bilelim. Not: 2 hissedende aynı oranda portföyümde var...
    Holdingler üretim yapamaz, üzerlerine bir mülk alamaz, yalnızca kuracağı şirketlere üretim yaptirabilir, onların üzerine bir mülk alabilit yada kurulu başka şirketlere iştirak edebilir, bu şirketleri destekler vb.. Şayet mülk alabilseydi üzerine emin olun ki fabrikayı üzerine yapardı eplas ta mazhara kira öderdi. Eplas halen hiç durmadan 3 vardiya çalışıp üretiyor, elinde hammadde kalmazsa veya alacak parası yoksa onu holding destekliyor, dediğin satışlar eplas ı desteklemekten başka bir yerde kullanılmış olsa mesela bir yatırım, yeni bir firmaya iştirak gibi bunu kap ta hemen belirtmek zorundalardı ama eplas a borç verildiyse belirtmezler. Fabrikada hammadde yok diye üretim yavaşlarsa zarar yazar çünkü işçi maaşları işlemeye devam ediyor. Çok dikkatli okumadım ama dip notlarda eminim bu kaynaklardan bahsediliyordur. İyiki de satmış o hisseleri o parayla aldıkları hammaddeyi şimdi 4 katı paraya alamazlar, gene güzel bir kıyak yapmış mazhar eplas a [emoji16]

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •