Sayfa 78/472 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon
Arama sonucu : 3776 madde; 617 - 624 arası.

Konu: SGK Emeklilik İşlemleri

1. Kötü hava dağılsın diye yeni bir konu başlatalım boşverin . Pazar ve market alışverişleri. Emekliliği dört gözle bekliyoruz ama bu maaşlarla nasıl geçinilir ve gerçekten geçinilirse nobel ödülleri bizim emeklilere verilmeli hakikaten. Biber 40 patlıcan 35 marul 20 tl. vs.vs. Allah sonumuzu hayır etsin. Eskiden pazarda en pahalı muzdu. Şimdi nerdeyse en ucuz o kalmış. Bir an önce her karış toprağımı aklıma ne gelirse ekicem inanki. Vallahi gelecekten soğuyorum arkadaşlar. Bizim çoluk çocuk ne yapacak Allah aşkına. Rica ediyorum içimi ferahlatın biraz. Saygılar

2. EYT çıkarsa refahları biraz daha düşecek. Günü kurtarmak için geçici önlemler alınırsa, gelecek kuşak bu yükü çekecek.
     Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Kötü hava dağılsın diye yeni bir konu başlatalım boşverin . Pazar ve market alışverişleri. Emekliliği dört gözle bekliyoruz ama bu maaşlarla nasıl geçinilir ve gerçekten geçinilirse nobel ödülleri bizim emeklilere verilmeli hakikaten. Biber 40 patlıcan 35 marul 20 tl. vs.vs. Allah sonumuzu hayır etsin. Eskiden pazarda en pahalı muzdu. Şimdi nerdeyse en ucuz o kalmış. Bir an önce her karış toprağımı aklıma ne gelirse ekicem inanki. Vallahi gelecekten soğuyorum arkadaşlar. Bizim çoluk çocuk ne yapacak Allah aşkına. Rica ediyorum içimi ferahlatın biraz. Saygılar

3.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    EYT çıkarsa refahları biraz daha düşecek. Günü kurtarmak için geçici önlemler alınırsa, gelecek kuşak bu yükü çekecek.
    Bana ilginc gelen sudur. Son yillarda yurtdisina gocte patlama var. Vasiflisi vasifsizi herkes kacmanin derdinde. Bunun bedeli cok agir olacak ulkeye

Daha oncede yurtdisina kacan donmeyen coktu ama bu sefer yetismis tecrubeli yabanci dil bilenler goc ediyor. Bunlar gidince yeni insanlar ayni isi ayni kalitede yapamayacak. En cok goze batan ise doktorlar. Yurtdisina gitmek isteyen doktor sayisinda her sene rekor kiriliyor.

4.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    EYT çıkarsa refahları biraz daha düşecek. Günü kurtarmak için geçici önlemler alınırsa, gelecek kuşak bu yükü çekecek.
    Aynen. Bizlerin geçmişte 38 yaşında emekli edilenlerin yüklerini çektiğmiz gibi. Saygılar

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Dövize endexli mevduata ödenen 3 aylık faizle EYT lilerin 4 yıllık masrafı karşılanırdı...Bilinçli veya bilinçsiz şekilde konuyu sulandırmanızı doğru bulmuyorum..Dövize endexli garantili projenin sadece 1 tanesi bile EYT lilerin 10 yıllık masrafını karşılar...Ayrıca EYT liler (4447 nolu kanunun çıktığı tarihten geriye doğru işletilmesi) sadaka değil ödemiş oldukları primin karşılığını istiyorlar...

off yahu.............

Az evvel söyledim hocam. Komşu bana ne desin. Dedem Kıbrıs gazisi olduğu için devlet bize her yıl bedava veriyor abi. Ondan dolayı yakıyoruz yoksa bu fiyatlarla kömür almak kim biz kim dedi. Yani işin özeti dedeleri rahmetli olana kadar biz duman çekmeye devam. Saygılar
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Canli ornegi bizim yazlik ta komsu hollanda da aylik 20bin eur kazaniyorum diyor ama elbette ole para yagmiyor gokten, o bicim yoruluyor gunde 12 saat filan calisiyor hatta site grup tan da cikti zirt zirt mesaj onu rahatsiz etti tabe...

Cok para daima zor kazanilir, ole havadan para yagma yagdirma olmaz, yatarsan anca asgari ucret bazli bi isin olur orda da gorevini iyi yapamazsan ozel sektor kapinin onune koyar adami devlette biraz daha zor olur o isler uyari filan verirler felan sanirim...

Yurtdisi dusunenler iyice incelesin eger yapabilirler ise gidip calissinlar hayat toz pembe degil..

Ayrıca hocam o youtube kanallarındaki kişilerin hepsi olmasada birçoğu yaşamlarını abartı yapıyor bence. Benim çocuklarda yurtdışında yaşayan bazı aileleri izliyor ve yurtdışında yaşamaya hevesleniyorlar ama işin aslı hiçte öyle değil. Mesela dayımın kızı Almanyada opel fabrikasinda. Gece 3 te kalkmak zorundayım. 32 yıldır para biriktirmek için simit dahi almadık diyor. Biriken paranın aslı astarıda yok sanırım. Çünkü buradaki miraslardan 2 yada 3 yılda bir satıp duruyorlar. Ama gel de bizim haylazlara bunu anlat. Kafayı takmışlar yurtdışı diye. Saadete gelecek olursak artık bende youtube da yemek tarifleri hariç kimsenin yaşantısına ve yaptığına inanasım gelmiyor valla. Saygılar

EYT cikarsa 7bin gun ve 9bin guncu ler de pazarlik eder mi ilerde sizce
    yada yeni nesil 11bin gun mu prim oder

babadan dededen maas alan evlenmemis kizlarimiz sureci devam edecek mi ama hoca nikahi yapip ayni evde oturanlari da yakalasin devlet .........

Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku

Sayfa 78/472 İlkİlk ... 2868767778798088128178 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •