Alıntı Originally Posted by traderkemal Yazıyı Oku
Gizemli düşünür g.k sonrası geldin hisse uçuşa geçti kimsin sen üstad?
Sıradan biriyim dostum. Benim yazmaya başlamamla harekete başlamış olması tamamen zamansal tesadüf. (Hatta o hareketine başladığı bile daha kesin değil) 3.45 i geçer ve Destek yaparsa ancak o zaman hareket başladı diyebiliriz. Benim anlatmak istediğim "ucuza mal bulmuşsunuz boşuna stres yapıyorsunuz" du. Sabırlı olabilene büyük Ekmek vaadeden hisse bulmak bu zamanda kolay değil. Patronlarıda kendilerini işlerine vermiş insanlar, hisse ile kasıtlı uğraştıklarına asla ihtimal vermiyorum. Borsada adı konulmamış bir kural vardır, Ödenmiş sermayesi kadar kar eden hissenin eder fiyatı 10 olmalıdır. Ödenmiş sermayesinin 2 katı yıllık kar etmiş şirketin ise fiyatı 20 olmalı. Bunu niye anlatıyorum? Çünkü bu hissenin Ödenmiş Sermayesi kadar kâr etme potansiyelini (750 Milyon) (kısa vadede) yüksek görüyorum. Orta ve Uzun vadede ise yapılan akılcı yatırımlara bağlı olarak kârın ödenmiş sermayeyi 2 ye bile katlayabilme potansiyeli var bu şirkette. İşte ben bu Potansiyele ikna olduğum için aldım üstüne yattım. Sizlerde kısa vade hareketler için canınızı gereksiz yere sıkmayın. Kâr elde etmek isteyen için burası yanlış adres, (Borsada 400 küsür şirket varken "kâr edip satayım" diye Polho alınmaz; Sadece Zamanı ve Sabrı olan, Zengin olmak isteyenler alsın bu tür hisseleri.

F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.