Sayfa 706/993 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 5,641 - 5,648 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Batman usta şüküret. Zam değil işten çıkardılar beni...30 iyi gelmiş.
    geçmiş olsun geçici düşünüyordun bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun hakkında

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    geçmiş olsun geçici düşünüyordun bildiğim kadarıyla hayırlısı olsun hakkında
    şimdi adı part time kendi full time işte günde 10 saat debeleniyom. beterin beteri var.

3.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Batman usta şüküret. Zam değil işten çıkardılar beni...30 iyi gelmiş.
    Pasam yeni girmiştin ise
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

4. Seni gidi seni..!

derler ya.

Oradaki gidi, farsca'da Xezevenk , deyyus demek.

Aklinizda bulunsun.

5. Yahu econ u faka bastırma yerine

Fazla Mesai ücretlerini ödemeyen
    İşveren tayfaya yüklenin

Bu arada econ u tanımam ama
    Hak yerini bulsun diye tabi

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by işçi74 Yazıyı Oku
    Pasam yeni girmiştin ise
    benim dediğim olay esas işimden şutlanma. bekarlardan başlayarak gönderdiler. şüküretmek lazım gelir. şuanki part time iş part time görünümlü full time. sömürü düzeni işte.

8. Ben Ankaradayım onceden ist.dim.burda tam açlar ,biz çalıştıracak adam hulazdik evinden araçla alırdık vsvs
    Burda da tam tersi mesai yol hiç bisi yok,bak m heavy servisindeydim arizaciyim ben yani eğitiminide aldim
    Kara düzen değil , kullandığı gazın havadaki ısıyı kac dereceye kadar üzerine çektiğini bilmeyen patron bana araba
    YikattirmYa kalktı çocuğun eline 20tl verdim git ver yıkamaci götürsün dedim, sonrası açlar konusu
    Anadolu biraz bu konuda sinekten yag cikaran cinsnten,ist yine bi açıdan çok üstün.
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Sayfa 706/993 İlkİlk ... 206606656696704705706707708716756806 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •