Sayfa 651/1007 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,201 - 5,208 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu ISGYO tahtacısını tebrik etmek lazım... 3 ten 4.50 lere gelince tren kaçtı diye topigine yazmıştım. Adam öyle götürdü ki kağıdı tamam bugün son daha gitmez dedirte dedirte 16 ya getirdi kağıdı.
    iş bankası grubu kağıtlarında operasyon çekilmesi şu şekilde olur-

iş bankasının fon yönetimi garanti verir- şu kadar süre tahtaya dokunmayacam" der, oyuncular o süre zarfında işlerini bitirmek zorundadır.. süreli işlerdir, yıllarca sürme ihtimali yoktur

hadi pala.. 280 yap bugün
    ya da 260..marjlar büyük olsun..batan batsın

3. gelse gelse bu saatlerde bi satış gelir gibime geliyo
    inşallah gelir de münasip fiyatlardan tamamlarım kalan alımları

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Uzun zamandır VOBDA poz. yok...ama 2800 üzeri olursa %50 short açarım...orada RUS ayıları bekliyor..

gelmezse 15 daklık sat verirse short açarım...

ya aşağı ya da yukarı için PLAN hazır...ama bu 2 koşuldan biri gerçekleşmezse efendice pozisyonsuz otururum.

Malum an itibariyle tüm sistemler al-longta...

size kolay gelsin.

5.  Alıntı Originally Posted by kuzey_07 Yazıyı Oku
    Nisan vade pastaEk 28476
    Teşekkürler sayın kuzey-07

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu ISGYO tahtacısını tebrik etmek lazım... 3 ten 4.50 lere gelince tren kaçtı diye topigine yazmıştım. Adam öyle götürdü ki kağıdı tamam bugün son daha gitmez dedirte dedirte 16 ya getirdi kağıdı.
    9 tl idi kaçırdık dedim
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    desperado sattı savdı güzelim hisselerini en düşük fiyatlardan, sonra 200-günlük ortalamaya geri döner bu" diye bi kurgu yaptı kendi kendine, sonrasında algıda körlük yaşadı- sadece negatif haberleri görür duyar oldu.. öyledir bu işler.. netice itibariyle, kurguyu tutturamadı, yoksa bilinçli algı yapacak yeteneğe sahip değil..

gundi iyi gidiyordu, ama ne yapsa ne etse üstüne gittiler, o da savaş haberi patladığında satmadım tuttum, 20 gün evvel göreceli iyi fiyatları görünce -şimdi sattım dedi.. o günden beri endesk yüzde 15 daha koydu

akçay güzel algı yapıyo ama, başarılı yani
    aynı fikirdeyim.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

8. olm az sal lan endeksi a.q aklın gidiyor demi düşecek millet hücum edecek hisselere diye..
    Buradaki görüşler kişisel görüşlerimdir. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 651/1007 İlkİlk ... 151551601641649650651652653661701751 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •