Siz yoksa hâlâ þort tuþunu sökmediniz mi,herif her fýrsatta fýþkýrttýrýyor.
Yýlbaþýna 3bin yetiþir mi diye iddialar baþlamýþ
Siz yoksa hâlâ þort tuþunu sökmediniz mi,herif her fýrsatta fýþkýrttýrýyor.
Yýlbaþýna 3bin yetiþir mi diye iddialar baþlamýþ
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Bu ISGYO tahtacýsýný tebrik etmek lazým... 3 ten 4.50 lere gelince tren kaçtý diye topigine yazmýþtým. Adam öyle götürdü ki kaðýdý tamam bugün son daha gitmez dedirte dedirte 16 ya getirdi kaðýdý.
LONG trentlerinin en sinir olduðum yönü: TEKNÝK-ANALÝZ-OYUN TEORÝSÝ VS. bilmeyen kesim hisse alýr doðal alarak kazanýr.Bu sefer öyle güven oluþur ki saða sola laf sokar. ANTÝLOP-ASLAN OLAYI.
Sonra gümmmmm diye ayý piyasasý baþlayýnca tüm güven -psikoloji yerle bir olur.
Umarým kýþ mevsimi bir an önce gelir .
100 KERE DEMÝÞÝMDÝR.BORSALAR fýtraten longtur.BÜYÜME-ENFLASYON,DEVLETLERÝN SHORTU ENGELLEYEN KARARLARI VS...
ama elbette shorttanda aniden ,hýzlý para kazanýlýr...
Arkadaþýn dediði 200 olayý bir gerçektir. ve güvenli alým yeridir.Tamam þimdi deðmedi ama 1760 olan bu ortalama her ay 60-80 yükselir.mesela yazýn sonunda deðerse orasý kuv. alým olur.
Borsada yýlda 2 ye yakýn trent olur..hepsini deðerlendirmek zorunda deðiliz..yeri gelince TOK ALICI OLARAK kenarda aylarca beklemek lazým.
benim için zaten yýlýn 2. yarýsýndaki trent asýldýr ve ortalama %80 i 5-6 ayda verir..bu trentde de hissem vardý ama %100 poz. almadým.
4-5 sonraki trentte iþlemsiz %100 poz. alýrým..(koþullar oluþursa ki %90 oluþur)
21 eylül 2021 de buraya yazdýðým gibi (hala mesaj orada)
Nisan vade pastaScreenshot_20220411-125350.jpg
Yer Ýmleri