Sayfa 726/1024 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,801 - 5,808 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 30.6.2017 tcmb fonlama verisi

GLP : 104.2 milyar TL faizi: %12.25
    TL depo: 10.4 milyar TL faizi: %9.25

toplam fonlama: 114.6 milyar TL
    ortalama fonlama faizi : %11.98

Geç likidite penceresi bugün yine rekora çok yakın bir orana tırmandı. Dünkü likidite açığına göre bugünkü açık 91 milyar TL den 104 milyar TL'ye fırladı. 1 günde likidite açığındaki artış değeri yaklaşık 13 milyar TL oldu!!!!

incelediğim veri setine göre likiditedeki bu *günlük* artış ta kendi kategorisinde yeni bir rekor olabilir.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku

incelediğim veri setine göre likiditedeki bu *günlük* artış ta kendi kategorisinde yeni bir rekor olabilir.
    Bankalar 14 günde bir dispoyu sıfır tutarlar, bu nedenle dispo haftalarındaki perşembe vs. cuma likiditesi ani hareket eder... artı bugün devre sonuydu, her tür ani hareket olası.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Her bir işlem için mi?

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Evet işlem başına limit diye biliyorum.

4. İng de benim TL eturuncunun süresi 1 temmuz a uzamıştı.ANCAK USD yi daha sonra açtığım için telefon bankacılığında bana %4 ten 2018 e kadar yararlanabikirsiniz demişlerdi.Bugün bir baktım hem tl hemde usd oranlarını aynı anda dibe vurmuşlar.İNG nin şubesini aradığınızda da sizi telefon bankacılığına yönlendiriyor.Bodrum da izindeyim kudurdum tabi ve köpürdüm.Sattım bütün dolarları döndüm tl ye.Aktardım fibaya tl olarak.Tekrar dolar aldım(40 dolar zarar yazdı) 181 gün % 4 ile (stopaj avantajı nedeniyle) bağladım. BURDAN ING LİLERE duyurulur,ŞUBESİNE TELWFONLA ULAŞAMADIĞIM BANKAYLA BİR DAHA İŞİM OLMAZ

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5.  Alıntı Originally Posted by fanatik59 Yazıyı Oku
    Yine de tesbiti halinde muvazaalı para transferi kapsamında baş ağrıtabilir...
    Bu ülkenin kendine has güzel yanları vardır. Birisi de , insanların geleneksel davranışlarını devlet bilir ve saygı duyar. Aile içinde para alışverişine devlet karışmaz. Bırakın eşler arasını, amca - dayı- yeğen arasında bile para hareketleri boldur.
    Ben 20 yıldır eft ve havalelerde eşime , emaneten, çocuğuma gibi ifadeler yazarım. Devlet bu paranın sistem içinde dolaştığını bilir. Kayıt altındadır.

6.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    İng de benim TL eturuncunun süresi 1 temmuz a uzamıştı.ANCAK USD yi daha sonra açtığım için telefon bankacılığında bana %4 ten 2018 e kadar yararlanabikirsiniz demişlerdi.Bugün bir baktım hem tl hemde usd oranlarını aynı anda dibe vurmuşlar.İNG nin şubesini aradığınızda da sizi telefon bankacılığına yönlendiriyor.Bodrum da izindeyim kudurdum tabi ve köpürdüm.Sattım bütün dolarları döndüm tl ye.Aktardım fibaya tl olarak.Tekrar dolar aldım(40 dolar zarar yazdı) 181 gün % 4 ile (stopaj avantajı nedeniyle) bağladım. BURDAN ING LİLERE duyurulur,ŞUBESİNE TELWFONLA ULAŞAMADIĞIM BANKAYLA BİR DAHA İŞİM OLMAZ

Bende bugün şok yaşadım oranları dibe vurmuşlar
    Tl %11 $ İSE 1,75 PAZARTESI İLK İŞİM BASKA BANKAYA AKTARACAĞIM.

Güle güle ing...

dual
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Bu ülkenin kendine has güzel yanları vardır. Birisi de , insanların geleneksel davranışlarını devlet bilir ve saygı duyar. Aile içinde para alışverişine devlet karışmaz. Bırakın eşler arasını, amca - dayı- yeğen arasında bile para hareketleri boldur.
    Ben 20 yıldır eft ve havalelerde eşime , emaneten, çocuğuma gibi ifadeler yazarım. Devlet bu paranın sistem içinde dolaştığını bilir. Kayıt altındadır.
    Hangi devlet ?

Isvicre mi ?

8. Sayın CEO,
    Bankanızda açtığım e turuncu türk lirası hesabımın vadesi 1 temmuz 2017 de dolacaktı.Ancak dolar hesabımı daha sınra açtığım için telefon bankacılığınızdaki yetkilileriniz onun hoşgeldin vadesinin açıldığı tarihten itibaren 1 yıl olduğu için 2018 e kadar hoşgeldin faizi alacağımı söylediler.Bugün bir baktım hem dolar hem tl faizini dibe vurdurmuşsunuz.şubemi arayım ama ulaşmak ne mümkün. Tümüyle dijital olmuşsunuz şubeyi aradığınızda telefon bankacılına yönlendiriliyorsunuz.Bende tl ye dönerek oaramı bankanızdan kurtarabildim ancak bu bana 45 dolar zarar yazdı.Sözünüzün eri bir bankaydanız telefon kayıtlarını inceler kaybımı giderirsiniz ve özür dilersiniz aksi halde bu yazımı her yerde(ing global dahil olarak) paylaşacağım.

Sayfa 726/1024 İlkİlk ... 226626676716724725726727728736776826 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •