kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
nas deyince tek aklıma gelen:
olsa da yesek
Enflasyon endeksli enstrümanlar, KKM ile de 2023 ü çıkaramayacağız ın bir itirafı mı?
Tüm dünyaya ve ekonomi bilimine karşı gelerek UYDURDUĞUMUZ bir teorisinin çöp olduğunu (tavsiyelere karşı çıkarak) YAŞAYARAK GÖRDÜĞÜMÜZ için faiz artırmadan enflasyonu durduramıyoruz u anladık mı?
Erkekliğe bok sürdürmemek ve de FAİZ ARTIRIYOR DEĞİLİZ bahanesine sarılarak makul oranda faiz artıracağımızın ilanı mı?
Umarım oran da beklenen enflasyon oranı olmaz. Yoksa dağ fare doğurabilir ve durum daha da kötüleşebilir.
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Yurt içi yerleşiklerde bireysellerin payı toplamda ne kadar?
Bir ara 120 milyar falandı.
Bunların ne kadarı KKM ye geçti?
10-15-20 milyar mı?
Kalanı YÜZDE 17 FAİZİ TEPEREK neden geçmiyıor?
NAS mı?
KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.
Ya insanın çıldırmaması elde değil.
Faizin haram olması hiç çalışmadan etmeden oturduğun yerden paranın para kazanması mantığına dayalı değil mi? Neden devamlı şişen fiyatlara karşı parayı koruma enstrümanı olarak görülemiyor bu faiz? Neden bu basit mantığı bir sürü beyinsize anlatamıyoruz yıllardır? Para kazanmayı geçtim ben paramı koruma derdindeyim kardeşim. Sen fiyatların şişmesine engel olma ama gel faiz haramdır de. Dinden imandan çıkacak insanlar az kaldı. Deizme ve ateizme karşı büyük bir geçiş var toplumda bu keyfi ve saltanat yanlısı sömürücü politikalar yüzünden.
https://twitter.com/roztoprak5858/st...b5PiQg-AQ&s=19
Faydalı bir bilgi ben yaptım sizde kaydedin telefonunuz kayıtlı değilse
Yer İmleri