Sayfa 688/1007 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,497 - 5,504 arası.

Konu: Viop XL

1. YSK, seçim kurullarının 6 Temmuz'a kadar yeniden belirlenmesi kararı aldı

ANKARA (AA) - Yüksek Seçim Kurulu (YSK), il ve ilçe seçim kurulu başkan ve üyeleri
    ile yurt dışı ilçe seçim kurulu başkanlarının 6 Temmuz'a kadar yeniden belirlenmesine
    karar verdi.
    Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda, 6 Nisan'da yürürlüğe giren
    7393 sayılı Milletvekili Seçimi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına
    Dair Kanun ile 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında
    Kanun'un ilgili maddelerinde il ve ilçe seçim kurullarının oluşumuna ilişkin
    değişiklikler yapıldığı hatırlatıldı.
    Kararda, kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren 3 ay içinde seçim kurullarının yeniden
    belirlenmesinin hüküm altına alındığı kaydedildi.
    Bu kapsamda Yüksek Seçim Kurulu, il ve ilçe seçim kurulu başkan ve üyeleri ile Yurt
    Dışı İlçe Seçim Kurulu Başkanının 6 Temmuz'a kadar yeniden belirlenmesine,
    ad çekme işlemlerinin ilgili Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarınca,
    kıdem esasına göre belirleme işlemlerinin ise ilgili seçim kurulları tarafından
    yapılmasına karar verdi.

-AA-
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

2. Bankalar ay sonuna doğru bilançoları yollamaya başlarlar.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    sonbahar çokta erken seçim anlamına gelmez...ama olsun tabii ne kadar çabuk olursa o kadar iyi olur...

belki şöyle bir şey olur...yılın 2. yarısı için emekli, memur v.s. iyi bir zam yapıp eyt myt v.s. ile hemen o gazla seçime giderler...düşük ihtimal bence...

.......Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya "YSK İl ve İlçe Seçim Kurullarının 6 Temmuz tarihine kadar tamamlanmasını istedi. Sonbahara dikkat!!!"değerlendirmesinde bulundu.....

https://odatv4.com/guncel/yuksek-sec...-temmuz-235408
    sonbaharde seçim olmaz , üniversite okuyan gencler , elit ve eğitimli kesim tatillerini yapmış ikamet ettiği şehre geliyor . bu akp için büyük bir kayıp olur . akp nin taktiği nedir ? eğitimli ve elit kesimler tatile gittikleri veya üniversite öğrencileri memleketine gittiğinde seçim yapar yani temmuz ağustos gibi. bunların alayı hile üzerine kurulu aynı refaramdumda imzasız oyların sayılması gibi.

4. Bu sene üniversiteli gençlerin, elit ve eğitimli gençlerin tatile gitme oranı yarıya düşer tahminen elit tabaka sayısı biraz elekten geçer
    Hamdım Piştim Yandım

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu sene üniversiteli gençlerin, elit ve eğitimli gençlerin tatile gitme oranı yarıya düşer tahminen elit tabaka sayısı biraz elekten geçer
    üniversiteli gençlerde sayı baya düşer.
    elit tabakada da elek değil se de bi kalburdan geçme olur.

6. asuzu da twittercı ********ler ne operasyon çektiler millete hergün tavan tavan yok yarında tavan öteki günde tavan hisse 3 gündür taban açıyor adamlar hala uçacak kaçacak bu spk ne boka yarar hisseyi pazarlayan hesaplarda 100k takipçili bilinen hesaplar
    Yazdıklarım yatırım önerisi değildir akıllı olun kendi aklınız var ona göre, hele trollseniz uzak durun birader aman aman amannn.

https://www.memurlar.net/haber/10235...i-basladi.html
    "Son bir yılda fatura ve kira fiyatlarındaki astronomik yükselişle geçim sıkıntısı çeken milyonlarca genç ya ailelerinin yanına dönmeye başladı ya da paylaşımlı evlere yöneldi. Türkiye'de 15 bin kişi ev arkadaşı ararken, ebeveynlerinin yanına taşınanların yüzde 80'den fazlasını Z kuşağı oluşturuyor."
    yazdıklarım tamamen kişisel yorumlarım olup hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir ... sizi mutlu edecek ninja yolunu kendiniz çizmeniz dileğiyle...

8.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    üniversiteli gençlerde sayı baya düşer.
    elit tabakada da elek değil se de bi kalburdan geçme olur.
    Bu gidişle tatile sadece viobda ki lönkcüler gidebilecek,
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 688/1007 İlkİlk ... 188588638678686687688689690698738788 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •