Sayfa 6/608 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 41 - 48 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    74 bin m2 satılacak yer kaldı büyükyalıda. Büyük çoğunluğu da zaten özak ın. Her çeyrek 7-8 bin m2 yer satsa olay tamamdır zaten ...
    emlakdan aldıgı 75 bin m2 değilmiydi bir o kadarda kendi payı var diye biliyorum yanlışmı
    nasip....

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    emlakdan aldıgı 75 bin m2 değilmiydi bir o kadarda kendi payı var diye biliyorum yanlışmı
    Hayır bütün herkesin payı toplamı 75 bin . Bunun da artık Aslan payı Özakın . Bu 75 bin m2 deki emlak konutun payı İçin 1 milyar tl üstünde para ödeyecek KDV dahil emlak konuta

Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    Hayır bütün herkesin payı toplamı 75 bin . Bunun da artık Aslan payı Özakın . Bu 75 bin m2 deki emlak konutun payı İçin 1 milyar tl üstünde para ödeyecek KDV dahil emlak konuta
    tamam ort. ben sadece ekgyo payı o kadar sanmıştım uyardığınız için tşk. 10 tl kapı kolu 200 tl olmuş bitmiş inşaat iyidir..
    nasip....

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    tamam ort. ben sadece ekgyo payı o kadar sanmıştım uyardığınız için tşk. 10 tl kapı kolu 200 tl olmuş bitmiş inşaat iyidir..
    Her dakika maliyetler artıyor. Özak çok akıllıca hamle yaparak bitmiş büyükyalı projesini komple aldı.Ayrıca Genel müdürümüz Sn. Kerestecinin da dediği gibi artık üretmek çok zor ve sene sonuna doğru üretim daha da zorlaşıp fiyatlar daha da keskin bir şekilde yukarı çıkacak . O yüzden stokta bitmiş olarak bekleyen mal çok ciddi bir biçimde stok karı yazacaktır.
    Her bilanço birbirinden iyi şekilde gelecek olup, puzzle ın eksik parçalarıdır ve kondukça ana tablodaki resim daha da anlamlı hale gelecektir sayın ortaklar...

5.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    2,7 milyar değil mi

Alıntı Originally Posted by bitpire Yazıyı Oku
    2,7 milyar değil mi
    2,7 milyar 75 bin m2 nin tamamı , emlak konuta 1 milyar gelecek . Emlak konutun tablolarındaki rakamlar onun hesabına düşeni değil, tamamını gösterir

7. 3.1 Muratı engellemişler sanırım, kağıt kendine geldi, u,ğur suz herif susunca

8. hahahahahahah

Sayfa 6/608 İlkİlk ... 456781656106506 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •