Sayfa 24/210 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 185 - 192 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Tesekkürler sanırım hisse secerken hatalı davrandım. Vadeli ile spot arasında ciddi fark olan hisseyi mi seçmem gerekiyordu.
    Evet en yüksek getiri için buna bakıyoruz ama şimdi baksanız mesela ISGYO en yukarıda çıkar ama hisse ve vadeliler tabanda, viopta kontrat satamazsınız. Yani taban/tavan durumları veya benzer anormal bir hareketi var mı ona da kısaca bakmak lazım.

2. ISGYO teminatlarını benim aracı kurum yarından itibaren artırıyormuş. Bu hissede arbitraj açanlar sanırım bu ay yaşanabilecek her türlü musibeti tecrübe etmiş oldular.

3. Türk Dil Kurumu https://sozluk.gov.tr "Risk'i" nasıl tanımlamış?

Zarara uğrama tehlikesi, riziko.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    ISGYO teminatlarını benim aracı kurum yarından itibaren artırıyormuş. Bu hissede arbitraj açanlar sanırım bu ay yaşanabilecek her türlü musibeti tecrübe etmiş oldular.
    1 e 100 oranında yani hedge li poz açılmışsa ki o şekilde poz açtım ve sonraki fiyatlara bakmıyorum.

5. Başka bir sorun: benim aracı kurum (ziraat yatırım) ISGYO'da viopta yeni pozisyon açtırmıyor, sadece mevcutlar kapatılabiliyor. Niye diye sorsan yatırımcıyı koruyoruz diyecekler. Bir de böyle aracı kurum kaynaklı arızalar çıkıyor.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Başka bir sorun: benim aracı kurum (ziraat yatırım) ISGYO'da viopta yeni pozisyon açtırmıyor, sadece mevcutlar kapatılabiliyor. Niye diye sorsan yatırımcıyı koruyoruz diyecekler. Bir de böyle aracı kurum kaynaklı arızalar çıkıyor.
    Taban bozmuş, güzel arbitraj veriyor şu an

7. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Taban bozmuş, güzel arbitraj veriyor şu an
     Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yetişene kadar kapattılar marjı
    benim de robota geçmem lazım

Sayfa 24/210 İlkİlk ... 1422232425263474124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz