Sayfa 23/210 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 177 - 184 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku
    Viop olayını öğrenmek için dün hesap açtım bugunde arbitraj olayıyla başlayayım dedim. Şimdi 100 lot sahol spottan aldım. 1 kontrat saholde viopta nisan vadeliden satış verdim. Alışlarımı şuan aynı anda yaptım. Şimdi ay sonuna kadar bekleyip aynı anda spottaki saholleri satıp vioptaki saholüde kapatacağım değil mi.
    bunu işlemi yapmadan önce sormanız gerekirdi.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    bunu işlemi yapmadan önce sormanız gerekirdi.
    Başlığı baştan sona okuyarak işlem yaptım. Eylemi yaptıktan sonra daha iyi anlaşıldığı için işlem sonrası sorayım dedim. Teorik bilgi olsada pratik olmayınca tek başına yeterli olmuyor.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    Başlığı baştan sona okuyarak işlem yaptım. Eylemi yaptıktan sonra daha iyi anlaşıldığı için işlem sonrası sorayım dedim. Teorik bilgi olsada pratik olmayınca tek başına yeterli olmuyor.
    artık olan olmuş. her şey yerine gelir de sağlık kaybedildi mi telafisi zor. nasip buymuş deyin, metin olun.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Viop olayını öğrenmek için dün hesap açtım bugunde arbitraj olayıyla başlayayım dedim. Şimdi 100 lot sahol spottan aldım. 1 kontrat saholde viopta nisan vadeliden satış verdim. Alışlarımı şuan aynı anda yaptım. Şimdi ay sonuna kadar bekleyip aynı anda spottaki saholleri satıp vioptaki saholüde kapatacağım değil mi.
    Vade sonuna kadar arada bi zaman vadeli fiyatı spot fiyata eşitlenirse yada altına inerse kendiniz dediğiniz şekilde kapatırsınız, başta razı olduğunuz getiriden daha fazlasını almış olursunuz.
    Bu olmazsa kendi haline bırakırsanız vade sonunda otomatik kapanır, hisseler satılıp short pozisyon kapanır para hesabınıza yatar

5.  Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    Vade sonuna kadar arada bi zaman vadeli fiyatı spot fiyata eşitlenirse yada altına inerse kendiniz dediğiniz şekilde kapatırsınız, başta razı olduğunuz getiriden daha fazlasını almış olursunuz.
    Bu olmazsa kendi haline bırakırsanız vade sonunda otomatik kapanır, hisseler satılıp short pozisyon kapanır para hesabınıza yatar
    Tesekkürler sanırım hisse secerken hatalı davrandım. Vadeli ile spot arasında ciddi fark olan hisseyi mi seçmem gerekiyordu.

12/04/2022 saat:12:33 Spot: sahol 100lot alış alış fiyatı:20,32
    12/04/2022 saat 12:33 viop: sahol 1 kontrat satış satış fiyatı:20,61 (420tl teminat gözüküyor)

6. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Tesekkürler sanırım hisse secerken hatalı davrandım. Vadeli ile spot arasında ciddi fark olan hisseyi mi seçmem gerekiyordu.

12/04/2022 saat 12:33 viop: sahol 1 kontrat satış satış fiyatı:20,61 (420tl teminat gözüküyor)
    Getiriyi hesaplamak için bi excel paylaşmıştım gerilerde onu kullanabilirsiniz hespalama için

8.  Alıntı Originally Posted by mavi1610mavi Yazıyı Oku

Selamlar, doğru işlem yapmışsınız, zaten minimum adetle başlamışsınız deneyip öğrenmiş olursunuz. Kazanç 18 günde 31 kuruş, yıllık %30,9 görünüyor, gayet iyi mevduata vb. göre.
    Hiç dokunmanıza gerek yok, ay sonunda ikisi birden kapanır aradaki kazanç mayıs başı hesabınıza yatar. Arada daha iyi fırsat çıkarsa ya da sonraki ay için erkenden pozisyon alayım derseniz kendiniz hisseyi satar ve viopta aynı vade bir tane alım kontratı alarak ikisini de kaparsınız.

Sayfa 23/210 İlkİlk ... 1321222324253373123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •