Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
) bence haline şükret
Çunki yakında Avrupa dahil her yerde sosyal devlet olayı biticek
Yani hastaysan öl paran yoksa açsan sokağa düş
Bi tek senin ora
Avustralya şanslı
O hususta
Tahmini uyduruyom tabi
Mesela geçen izmir lafı geçti
O kadar ılıman bi yerde bile
Sokakta geceliyenler
Her yıl donup ölürler bikaç kişide olsa bazen Gazteye düşüyo işte, sayıca az ama Mekan normalde sıcak gibi gözüküyo de mi? Yaaa
Yani haline hele ki iyi olan haline mutlak şükretme ilazım bence tabi
Yağ uzmanıyım diyor,seminerlerde bunda 30 sene önce açıklama yapıyordum,yağ viskositesi,dirençlik vs için,makinalar sürtünmeye karşı nasıl dayanıklık gösterir diye araştırmalarımızda vardı bu yönde,çoğu makinaları sürtünmeye karşı korumuşluğumda vardı,iktisatçı olduğum kadarıylan bir okadarda ustalığım uzmanlığım vardı makineler üzerinde,öyle ustayım demekle olmuyor çok deneyim ister bu,arabalarda bir makine olduğuna göre durum değişmez![]()
Ben degil
Dunya bana yag uzmani diyo
Alaman teknolojisi
Her havuzun Dibi aynidir
Saba, Yani iyi tilivizyon
Coh eyi
Ayni ehonomi gibi
Hadin gari
Hayirli trashlar
Sırada kim var.?????
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Sn. refababa orjinal yagi anlamak mumkun mudur ? Sanayide servislerde yag degisimi yaptiriyoruz, onlarinda bazilari sahte kullaniyor bence maliyetten kacinmak ve daha fazla kazanmak icin. Suphelenmeye basladim onumuzde aciyorlar motor yagini ama orjinal degil sanki ?
Binlerce liralik arabalarimizin motoruna ne yagi koyuyorlar kim bilir. Ustalarinda bir sucu yok aslinda. Castrol vb. buyuk firmalarin yaptirim gucude yetersiz kaliyor sanirim.
Aytemiz , Opet gibi yerler sahte motor yagi satarlar mi acaba ? Gerci aytemiz , opet gibi yerlerde sahis ve kurumsal isletme olmak uzere ayriliyorlar. Internetten motor yagi almak tam bir kumar sahte olma olasiligi cok yuksek.
Yer İmleri