Koyunların küpeli ve o küpe üzerine kredi çekiliyor ipotek konuluyor. Bu hayvan üreme özelliğini kaybettiğinde kesilmesi gerekir. Birlik var küpe üzerinden tespit vs yapıyor herşey kayıtlı. Koyunun ömrü 50 yıl değil ki iklime göre değişir. Ilıman iklimden hayvan alıp soğuk iklimde yaymak verim vs hesaplar tutmuyor. Ege bölgesi koyununu Sivas'a ığdıra Kars'a götür telef olur.
Ben o zaman sağlam yani felçli değildim. Bizzat gördüm şahidim. Bunlar bir postan günlük 100 bin çekiyordu gerçi bu gün 100 bin çok komik kaldı. 2014 de bir Mercedes parası.
Yalan Yalanı Doğurur.!
https://www.youtube.com/watch?v=2DlA9nS-GVs
Cehalet ile başlayıp,hayvan kredisinden,araba kiralamaya,oradan altın işine,tefeceiliğe ve sonrasın da telefonculuk.?
Bu adamlar nasıl cahil oluyor?resmen dolandırıcılar,cahil insan bu yazdıklarını beceremez.!
Benim enişte ilkokul mezunu. 1010 yazamazdi. Kredi kartı yatır çek yapıyorlardı. Fatura hurda altın ve kontör üzerinden kesiliyordu. KDV %0. Adamlarda TC listesi var. Enişte ve buna para veren 100 lerce kişi battı. Ayrıca rentecar işi yapıyordu. Tosuncuk var adam ne mezunu bir bak bulaşıkçı garson adamın götürdüğü paraya bak.
Yer İmleri