Dolar hakkında biraz bilgi sahibi olayım diye topiğe gireyim dedim, mazot uzmanı oldum.
[emoji3]
Dolar hakkında biraz bilgi sahibi olayım diye topiğe gireyim dedim, mazot uzmanı oldum.
[emoji3]
Konu madem otomobillerden açılmış ben de bir soru sorayım.
Arabamı satıp uzun bir süre otomobilsiz yaşadıktan sonra geçen haziranda mahalle baskısına dayanamayıp sıfır astra benzinli otomatik araba aldım. Ama çok az kullandığım için haziranda bakıma götürene kadar 3500 km filan olacak...
Sizce bakıma götürmek gerekli midir ? Alırken 10.000km veya 1 yıldan hangisi önce dolarsa o zaman getirin ilk bakım demişti...Götürmezsem ne olur ki?
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
yağın kimyasal özelliğinin bozulduğu söyleniyor o da motoru aşındırır ki aldığınız araç turbo özellikli verimli bir motor daha hassas bakım ve kullanım ister
en önemlisi yeni kasa bir araç kronik sıkıntı barındırabilir bakıma zamanında götürmezseniz garanti dışında kaldığında sıkıntı çıkarsa üzülebilirsiniz şu anki kur ile parça fiyatlarına bakıldığında.
herkese tavsiyem yeni araçların garanti şartını bozmayın bitince sanayide misal veysel ustaya gidin olmadı![]()
Hepsi aynı rafineriden alıyor.!!
Önceden aynısını yazdık.!!
Küçük dağıtıcı şirketler.!!!
Yıllık lisans kotalarını doldurmazlarsa.!!
Lisansları iptal oluyor.!!
Rekabet etmek zorundalar.!!
Reklamı çok, dekorasyonu lüks, market zinciri.!!!
Marka isim masrafı.!!
Lüks cafe gibi donatılmış.!!
Marka giderleri yüksek.!!!
Anlı şanlı marka akaryakıt istasyonlarının
Müşterilerinin
En büyük yanılgı budur.!!!
Ayrıca yeni nesil otomobillerde.!!
Mazot ve benzin filtre düzeneginde.!!
Hassas sensörler vardır.!!
Anında ikaz arıza lambası yanar.!!!
Gönül rahatlığı ile her zaman.!!
Tr ye geldiğimde küçük rekabetçi bu şirketlerden alırım.!!
Mazotu.!!
Hiç bir zararını görmedim.!!
Tr nin mazotu kaliteli.!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Yer İmleri