13 hakemi görevden aldılar ki dünya kupasına gitmeye aday Cüneyt Çakır ve yaş sebebiyle emekli olan ama federasyon istiyor diye göreve devam ettirilen Fırat Aydınus bunlarin arasında .. Tahkimden bu karar geri döndü eldeki hakemler kötü bu 13 hakem neden görevden uzaklaştırıldı ? Hersey kapalı kutu bizde oturup bu tiyatroyu izliyoruz .. Bir üst yetkili çıkıp bu hakemlere ne oldu niye görevden alındılar demez mi ?
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Man adasi ile ilgili bu olayi basindan sonuna okuyabiliecegimiz bir yazi var mi?
Bizim orda sunucularimiz var. ABD yargisi bulasamasin diye orda tutuyoruz. Kullanicilari istiyorlar baska yerlerdeki sunuculardan mesela. Man adasinin internet baglantisi cok iyi, ve hicbir belgeyi hicbir devlete aciklamiyorlar. Orada sirket kuran ne yaptigini bilerek kurmustur, rastgele degil.
Kazara karsima cikti. Son cumle eger dogruysa eger.......
https://www.sozcu.com.tr/2022/yazarl...idget_yazarlar
SPK Başkan , Başkan vekilliğine ve üyeliğine atamalar yapıldı
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
EGSER.E Pay Başına Brüt Temettü: 2,2597688 TL Teorik Fiyat: 24,54 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
POLTK.E Pay Başına Brüt Temettü: 1 TL Teorik Fiyat: 571,9 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
SELEC.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,5 TL Teorik Fiyat: 12,58 TL (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
Yer İmleri