Sayfa 140/1122 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 1,113 - 1,120 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, asgari ücrette enflasyona uygun bir güncellemenin gündemde olmadığını söyledi. Bilgin, "Popülist taleplere kaymamamız lazım, biz gerçekçiyiz." dedi.

https://twitter.com/ForeksTurkey/sta...wPD_cFb-A&s=19
    son zamanlarda duyduğum en mantıklı açıklama umarım arkasında dururlar

2.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    son zamanlarda duyduğum en mantıklı açıklama umarım arkasında dururlar
    Hollanda vatandaşı bir hasta sosyal medya üzerinden yardım isteyince uçak gönderip buraya getirdiler:-)

En son Somali ye 50 milyon dolar hibe verildi, Arnavutluk a deprem konutları yaptırıldı:-)

Daha niceleri...

Bu faaliyetler popülist değil mi?

Bizim emekli ye verilecek zam neden se hep ülke ekonomisini sarsar :-)

Yetmez, devaammmm...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Hollanda vatandaşı bir hasta sosyal medya üzerinden yardım isteyince uçak gönderip buraya getirdiler:-)

En son Somali ye 50 milyon dolar hibe verildi, Arnavutluk a deprem konutları yaptırıldı:-)

Daha niceleri...

Bizim emekli ye verilecek zam neden se hep ülke ekonomisini sarsar :-)

Yetmez, devaammmm
    eğer maaş zammı iyice sulandırılırsa 2023 ocakta 10000 tl asgari ücret 1 Ekmek 30 lira gibi acaip bir durum ortaya çıkar çalışma hayatında büyük kaos olur seçim öncesi büyük bir kur şoku yaşannma olasılığı artar enflasyonun seçim öncesi durulmasını istiyorlarsa ihtiyatlı olmak zorundalar kkm + talebin azalması bu şekilde seçime kadar anca gidebilirler

4.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    eğer maaş zammı iyice sulandırılırsa 2023 ocakta 10000 tl asgari ücret 1 Ekmek 30 lira gibi acaip bir durum ortaya çıkar çalışma hayatında büyük kaos olur seçim öncesi büyük bir kur şoku yaşannma olasılığı artar enflasyonun seçim öncesi durulmasını istiyorlarsa ihtiyatlı olmak zorundalar kkm + talebin azalması bu şekilde seçime kadar anca gidebilirler
    Kur şokunu zaten dibine kadar yaşıyoruz:-)

2016 da 2.40 civarı olan kur şuan 14.65

Emekli ye zam vermeyerek bu işin mümkün olmadığını daha akılcı politikalara ihtiyaç duyulduğunu anlamayan kitleyi hayretle izliyorum...

Yetmezzzzzz, aynen devammmm....
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. Dışarıdan izleyenler için aslında eğlenceli bir ülkeyiz diye tahmin ediyorum :-)

https://twitter.com/hasanmez18/statu...hQ9rF2daQ&s=19

6.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    kesinlikle değil. 'yardım' da olsa fiziki mal alımı yapılıyor, kim satıyor/harcıyor denetleniyor mu ?
    bknz. deniz feneri olayları..
    Memento mori

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku

Daha niceleri...

Bu faaliyetler popülist değil mi

Yetmez, devaammmm...
    Bu saydiklarinizin populizmle alakası yok .

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    kesinlikle değil. 'yardım' da olsa fiziki mal alımı yapılıyor, kim satıyor/harcıyor denetleniyor mu ?
    bknz. deniz feneri olayları..
    Deniz Feneri deme:-)

Suriyelilere 40-50 milyar dolar harcarken egonomi çok iyi ama emeklinin 1100 tl olan ikramiyesine zam yapacakken egonomi zarar görür :-)

Sayfa 140/1122 İlkİlk ... 4090130138139140141142150190240640 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •