capon areba doç arabadan eyidir bence tabi
Erdoğan: Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın, mavi kart sahiplerinin ve bankalarımızda hesap açtırma şartlarına sahip yabancı ülke vatandaşlarının yararlanabileceği YUVAM Hesabı, döviz cinsinden yüzde 4 getiri garantisi veriyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Adamın biri vardı zamanında kommonistler diye,diye can verdi yaktığı canlarlan beraber,nice canlar yaktılar,keşke kominist olsaydık bundan kötü olmazdık,hiç olmazsa ABD faşizminden iyi olurdu,Atamızın bize miras bıraktığı yönetimi bu milet hak etmiyor,Arabın biiri çıkmış şöyle diyor Kaşıkçı cinayetinde,kimliksiz bir millet,dünyada en son söz söyleyecek ülke![]()
Erdoğan : Türkiye'nin bugünündeki sıkıntıları çözmenin ötesinde yarınlarını da kurtaracak adımlar atıyoruz. Kur dalgası ekonomimizi etkilediğinde var gücümüzle milletimizin yanında yer aldık. Her kesime destek sağladık. Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere her yerde yükselen enflasyonun yol açtığı sıkıntıların haberlerini takip ediyoruz.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri