Sayfa 754/1007 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,025 - 6,032 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    normal bir durum vade bitiyor artık her gün azalır yavaş yavaş...
    Vade bitiyor ama teb ne poz kapatıyor ne de yeni vade de poz açıyor.

Nisan vadede ayın 1'inde beri 10018 poz açmış Teb

Haziran vade de sadece 434 adet açmış.

Vade sonu sert yukarı alıp ki alırken diğer vade de şort açabilir. 20-50 düşürünce longa döner mi?
    Yoksa longa devam eder mi?

Soru?

Vadeye son 7 gün kaldı! Tık yok.

2.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Kasadaki jeton 5900 azalmış

Hazıran vadede teorik fiyata göre bi terslik yok.
    Günlük olarak fazla yükselmiş evet
    Ama teorik fiyata göre anormal bi durum yok.
    Haziran vade teoriğe göre 0.22 yularda
    Kapanacak Nisan vade
    Teoriğe göre 0.67 yukarda

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    şöyle toparlayalım

yakın vade- nisan vade 5900 azalmış, haziran vade ise 7400 artmış, yani totalde hafif bi artış olmuş, nisan vadeden haziran vadeye taşınma başlamış hafiften, haziran vade ilk kez hacim görmeye başlamış.. zira 7 işlem günü kaldı, son günü sayma, önümüzdeki 6 gün pozisyon taşımayla geçecek.. nisan vade açık pozisyon sayısı şu an 452 bin, pozsiyon taşımalar eskiden 3 günde yapılır biterdi, artık 5-6 güne yayıyorlar.. esaslı pozisyon taşıma pzt-salı-çarş günleri olacaktır diye tahmin ediyorum

haziran vade hacimli işlem görmeye başlamasıyla beraber nisan- haziran makasının 20 puan kadar açıldığına tanık olduk.. yani nisan short/ haziran long ikili ganyanı 20 puan kar yazdı, uzlaşmada makas 93 puan.. önümüzdeki 7 günde nisan-haziran arbitrajına oynanabilir, yani makas çok açıldığı noktada haziran short- nisan long, makas daraldığı zaman pozisyon kapa.. yönden bağımsız olarak, düşüş yada çıkış olmasıyla ilgilenmeksizin sadece makasın açılıp- daralmasını trade etmek, ve bunu yapmak için ayrı ayrı teminat gerekmiyor, yayılım pozisyonu tabir edilir, tek teminatla yapılabiliyor

3. Aslında durum tam dediğiniz gibi.
    Şimdi baktım
    Hazıran vade 7.426 artmış
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    normal bir durum vade bitiyor artık her gün azalır yavaş yavaş...
    SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. uzun vadeci hisseciler haric hic kimse rahat degildir artik,diken ustunde oturmak..

5.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    uzun vadeci hisseciler haric hic kimse rahat degildir artik,diken ustunde oturmak..
    Niye ki!
    Bir sebep söyle.
    Dolar bazında çok ucuzuz bankalar bedava.
    Sadece beni kıllandıran vade geçişi ayak oyunları.
    Çünkü hisse-vadeli istatistiksel arbitraj yapanlar karlarını alacaklar. Yeni vadede buna oynayacaklar.

Öyle hisselerim var ki hiç satasım yok. Satıp alttan alabilir miyim derdiyle uğraşmak istemiyorum.
    Çünkü alttan alamıyorsun.

6.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Niye ki!
    Bir sebep söyle.
    Dolar bazında çok ucuzuz bankalar bedava.
    Sadece beni kıllandıran vade geçişi ayak oyunları.
    Çünkü hisse-vadeli istatistiksel arbitraj yapanlar karlarını alacaklar. Yeni vadede buna oynayacaklar.

Öyle hisselerim var ki hiç satasım yok. Satıp alttan alabilir miyim derdiyle uğraşmak istemiyorum.
    Çünkü alttan alamıyorsun.
    ani sert satis korkusu tabi ki baska ne sebep olacak..aralik ayindaki şok herkesin aklinin ucundadir.ve papaz her zaman pilav yemez derler ya olur olmaz,olursa da bunun gibi tekrar geri donusu olur olmaz kim bilebilir ki..aralik ayinda dolar bazinda daha mi pahaliydik sanki..veya savaş cikti nuhabbetinde..ama biseyi bahane edebiliyorlar..

7. ne demiş Cem Uzan " Avci ne kadar hile bilirse ayı da o kadar yol bilir "

tükkan ne borsada ne burda açılmamış nerede millet
    millet yok diye borsada mı açılmadı
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 754/1007 İlkİlk ... 254654704744752753754755756764804854 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz