Sayfa 728/1024 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,817 - 5,824 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by JonDowes Yazıyı Oku
    Twitterdan sorun bir yardımı olabilir:

Ing turuncu destek

CEO Pınar Abay
    Teşekkürler bilgi için.Linked in den atmıştım twitterdan da zorlıycam

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ekfuture Yazıyı Oku
    Ticari faaliyetleri nedeniyle vergi incelemesine tabi biriyseniz bu tür transferleriniz de inceleme konusu olabilir, bunun dışında inceleme çok düşük bir ihtimaldir.

Türkiyenin geleneksel yapısı nedeniyle bu tür para alış verişlerinin yaygın olduğunu maliyeciler de bilir ama dokunamazlar. Burdan bir inceleme başlatsalar nüfusun % 10'nunu incelemeye almaları gerek, bu da nüfusun % 90'ının tepkisine yol açar. Nasıl olsa yakında bir seçim ya da referandum vardır, politikacı böyle bir şeye izin vermez.

Her ihtimale karşın 'beyaz yalan'larınız hazır olsun. Beş sene önce elden 50 bin dolar almıştım, 2 sene önce 10 tane bilezik almıştım, bu onun geri ödemesi, gibi. Maliyeci söylediklerinizin aksini iddia edemediği sürece bir matrah çıkaramaz, rahat olun.
    Haklısınız, ayrıca çifte vatandaşım yurtdışından miras kaldı deriz artık

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Her ikisinin de zarar ettireceği zaman aralıkları var . (tabii terside). Bence bu kuralın mutemadiyen geçerli olacağının ispatı ise şu şekilde; Düşünelim ki bir tanesi hiçbir zaman aralığında kar ettirmiyor (ya da tam tersi zarar ettirmiyor) , böyle bir durumda diğerinin var olması mümkün değil.
    Yani ikisinden biri (dolar ,TL) eğer kural olarak her zaman kazandıracak bir yapıya bürünürse , bu yapının dışında kalan da yok olmak zorunda. Bu varoluşsal gerçek büyük bir kesinlikle bu ikilinin periyodik olarak karlı ve zararlı olacağı zamanların varolduğunu gösteriyor.

Ancak bu zaman aralıklarının noktasal tespiti ve sürelerini öngörmek analitik olarak mümkün değil. Zira analitik olarak mümkün olsaydı en başta belirttiğim kural da yıkılırdı, yani birisi devamlı kazandırır ve diğeri piyasadan silinirdi.

Evet dolar ve TL önümüzdeki 50 yılda karlı ve zararlı zamanlara girip çıkacaklar. Ve bizler bu zamanları önceden öngöremeyeceğiz. Zira önceden öngörmek için alacağımız her karar ve işleyiş , analizi yapılan sistemin akışını da değiştireceğinden , ilk yapılan analiz ve stratejik karar hükümsüz kalacak. Yani aslında ölçümün kendisi , ölçülmek istenen büyüklüğü değiştirecek.
    Dolayısıyla kasmamak lazim. Uzun vadede hepsi birbirine yakınsar. (Dudu was here.)

Bi tanesini seçip iradeli bi şekilde uzun süre onda kalmak mantıklı sanki. Kaçan şeylerin peşinden koşmaya çalışınca daha çok zarar ediliyor.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by Empyrium Yazıyı Oku
    Dolayısıyla kasmamak lazim. Uzun vadede hepsi birbirine yakınsar. (Dudu was here.)

Bi tanesini seçip iradeli bi şekilde uzun süre onda kalmak mantıklı sanki. Kaçan şeylerin peşinden koşmaya çalışınca daha çok zarar ediliyor.

Galaxy S8 cihazımdan gönderildi
    Dudu tesekkur eder.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Evet dolar ve TL önümüzdeki 50 yılda karlı ve zararlı zamanlara girip çıkacaklar. Ve bizler bu zamanları önceden öngöremeyeceğiz. Zira önceden öngörmek için alacağımız her karar ve işleyiş , analizi yapılan sistemin akışını da değiştireceğinden , ilk yapılan analiz ve stratejik karar hükümsüz kalacak. Yani aslında ölçümün kendisi , ölçülmek istenen büyüklüğü değiştirecek

Quantum yasasi burada da isliyor yani.
    Gozlemci salt gozleyerek gozleneni degistiriyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Her turlu mevduat ta oran degistirme hakkimiz saklidir yazardim ben ..............

Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Sayın CEO,
    Bankanızda açtığım e turuncu türk lirası hesabımın vadesi 1 temmuz 2017 de dolacaktı.Ancak dolar hesabımı daha...
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Evet dolar ve TL önümüzdeki 50 yılda karlı ve zararlı zamanlara girip çıkacaklar. Ve bizler bu zamanları önceden öngöremeyeceğiz. Zira önceden öngörmek için alacağımız her karar ve işleyiş , analizi yapılan sistemin akışını da değiştireceğinden , ilk yapılan analiz ve stratejik karar hükümsüz kalacak. Yani aslında ölçümün kendisi , ölçülmek istenen büyüklüğü değiştirecek

Quantum yasasi burada da isliyor yani.
    Gozlemci salt gozleyerek gozleneni degistiriyor.
    Syg,
    İşte olay bu kadar basit ama biz insan olduğumuz için bu basit gerçeği anlamak istemiyoruz, hırslarımızın esiri olmadan sakin kafayla yatırımlarımızı (zor kazandığımız paralarımızı) yönetmemiz lazım.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8. En çok yapılan hata da hep full gitmek. %100 TL veya %100 döviz seçimi getiriyi arttırmayı da zorlaştırıyor. %20-%80 arasında kademeli alım ve satım yapmak, minimum %20'şer TL ve döviz tutmak; dalgaların etkisini kırarak hataların telafisini de kolaylaştırır. Ancak insan hep "ben bilirim, dalgayı sıfırdan yüze sörf edeceğim" diyip ani hareketler yapabiliyor.
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

Sayfa 728/1024 İlkİlk ... 228628678718726727728729730738778828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •