Sayfa 761/1007 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,081 - 6,088 arası.

Konu: Viop XL

hulktan akşama tavan bekliyorum el,im böğrümde kalmaz inşallah
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    hulktan akşama tavan bekliyorum el,im böğrümde kalmaz inşallah
    Bugün sabah vakvak’a baktım. Kendi kendime ne kadar ucuz kalmış dedim. Halen 4’lü rakamlarda.
    Bugün şov yaptı iyi mi?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Vobda sisteminiz yoksa uzun vadede kar etmek çok çok zordur.

Bir sistemin son 20-25 sinyalinin kazancı doğrusal ise, bu sinyaller %80-90 isabetli ise o sisteme uymak lazım.

16 yıldır yüzlerce sistem yaptım-test ettim.Bu tür sistemler LONG/FLATTE OLUR.

hem short hem long yapıp ta böyle olan sistem çok nadirdir.

kanal işi vs..para g/c aylarca denedim..hatta yabancı kurumları tek tek hesapladım..kocaman bir sıfır.

4. ve garan 1 dolara

5. daha onceden cizilmis grafiklerin uzerinden viopta para kazanmak hayali..pehhh..

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Vobda sisteminiz yoksa uzun vadede kar etmek çok çok zordur.

Bir sistemin son 20-25 sinyalinin kazancı doğrusal ise, bu sinyaller %80-90 isabetli ise o sisteme uymak lazım.

16 yıldır yüzlerce sistem yaptım-test ettim.Bu tür sistemler LONG/FLATTE OLUR.

hem short hem long yapıp ta böyle olan sistem çok nadirdir.

kanal işi vs..para g/c aylarca denedim..hatta yabancı kurumları tek tek hesapladım..kocaman bir sıfır.
    Sistem sahibi olmak değil -sisteme sadık olmak önemli ..

Bu alemde gördüğüm en güzel sistemlerden biri senindi ..nooldu..kazanabildin mi bu son parabolik yükselişte ?

Hayat hoş gerisi boş

7. bu finans dunyasinda hersey üçkağıt,algı ekonomisi..kuresel enflasyon varmis yerel enflasyon varmis pandemi varmis nukleer krizi kapidaymis kitlik olacakmis petrol bilmem nolcakmis çip krizi varmis havayolu turizm sirketler batacakmis kaos cikacakmis..teyzemin jet skisi olsa enistemi gezdirecekmis mis mis...

eeeeee sonuc borsalar zirvede..hersey süt liman...gelsin paralar aliyoruz satiyoruz mis gibi...

hasstirin ordan bea..bundan sonra zerre kadar umursayani dikeyim...demekki hayatta guzel,kimse de ekonomik sikinti yok..bol para var sirketler kâr yaziyorsa hersey on numaraysa sokayim krizlerinize..kriz dedikce vuracan mala gecicen..dib yapacakmis ta ucuz alacakmissin da tutacakmissin da..hani nerde kodugumun dibi..

SPOT kapanış, birileri piyasadan iyi mal çekmişler!

Sayfa 761/1007 İlkİlk ... 261661711751759760761762763771811861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •