hulktan akşama tavan bekliyorum el,im böğrümde kalmaz inşallah
hulktan akşama tavan bekliyorum el,im böğrümde kalmaz inşallah
bir halt olacağı yok.
Vobda sisteminiz yoksa uzun vadede kar etmek çok çok zordur.
Bir sistemin son 20-25 sinyalinin kazancı doğrusal ise, bu sinyaller %80-90 isabetli ise o sisteme uymak lazım.
16 yıldır yüzlerce sistem yaptım-test ettim.Bu tür sistemler LONG/FLATTE OLUR.
hem short hem long yapıp ta böyle olan sistem çok nadirdir.
kanal işi vs..para g/c aylarca denedim..hatta yabancı kurumları tek tek hesapladım..kocaman bir sıfır.
ve garan 1 dolara
daha onceden cizilmis grafiklerin uzerinden viopta para kazanmak hayali..pehhh..
bu finans dunyasinda hersey üçkağıt,algı ekonomisi..kuresel enflasyon varmis yerel enflasyon varmis pandemi varmis nukleer krizi kapidaymis kitlik olacakmis petrol bilmem nolcakmis çip krizi varmis havayolu turizm sirketler batacakmis kaos cikacakmis..teyzemin jet skisi olsa enistemi gezdirecekmis mis mis...
eeeeee sonuc borsalar zirvede..hersey süt liman...gelsin paralar aliyoruz satiyoruz mis gibi...
hasstirin ordan bea..bundan sonra zerre kadar umursayani dikeyim...demekki hayatta guzel,kimse de ekonomik sikinti yok..bol para var sirketler kâr yaziyorsa hersey on numaraysa sokayim krizlerinize..kriz dedikce vuracan mala gecicen..dib yapacakmis ta ucuz alacakmissin da tutacakmissin da..hani nerde kodugumun dibi..
Yer İmleri