Sayfa 776/1007 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,201 - 6,208 arası.

Konu: Viop XL

1. Sindoma abi senin o yonca hormonlu, basmışın gübre yi ilacı, memedabinin halkı organik
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    arkadaşlar sürekli köylüleri kötülüyorlar... ama bu bakış açışısıda yanlış.... her köylü öyle değil.... bu pazarlarda ve bazı marketlerde satılan ürünler çiftçilerden geliyor... bu çiftçiler büyük çaplı üretim yapan kişiler genelde... bunlar düşük karlarla iş yapıyorlar... ama küçük çiftçinin giderleri ve maliyetleri büyüklerle yarışamaz.... onlarda olabildiği kadar yüksek fiyata satmaya çalışır...
    Şok bim a101 migros gibi marketler çoğu sebze ve meyveyi kendisi üretip satıyor.... tabi ki fiyatı düşük olur...
    Ben 1 sene Burhaniyede kaldım. Orada tarlalar ve şehir iç içeydi. Meyve sebzenin fiyatı istanbul şartlarına göre bayağı bayağı ucuzdu... örnek; mandalina 75 kuruşa alıyordum, aynısı istanbul da 3 tl idi.... Marulu 1 tl ye alırdım, istanbul da aynısı 4 tl idi
    YANİ HER GÖRDÜĞÜNÜZ KAZIKÇIYI ÇİFTÇİ SANMAYIN

burhaniyede kalmayalı baya bi uzun sene olmuş bi git bak bakalım burhaniye yada gömeç pazarına
    bir halt olacağı yok.

3. Bugün borsa yataya yakın kapar.... tahminim önümüzdeki hafta 5 gün boyunca çıkışa devam edeceğiz... ve yeni vadede düzeltmeyi yapacağız.... Büyük çaplı olmaz tabi ki...

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    THY ve sahol yeniden mscı endeksine alınacağı dedikodusu mevcut.
    kuşta havuç olur bademcuklerin bankalardan sonra ana makinesi
    yazdık hareketlendi karakemal
    dün sattık sabah haberi duyduk aldık biraz treda lık.
    aslına neyi anlatıcaz burada bu badem sporu neden çeliklerden çıkıp kuşa bindiğini gösteriyor , hikaye önceden önlerinde millet virüs vs bbitti , yok bilanço vs dün akşam baktım yukardaki dedikodu dolaşıyor .Adamlar bu haberi 30 larda aldı
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    burhaniyede kalmayalı baya bi uzun sene olmuş bi git bak bakalım burhaniye yada gömeç pazarına
    ben tarih vermedim ki
    Ben 2017 den bahsediyorum. Ve İstanbul ile arasındaki fiyat farkını anlatmaya çalışıyordum. Ha birde Gömeç Burhaniyeye bağlı değil. Orası Balıkesirin bir ilçesi... Ve genelde emekli ve zengin kesim yaşar orada. Küçük bir ilçedir. Küçük ilçelerde fiyatlar her zaman daha pahalıdır ayrıca
    Her halukarda İstanbul da 30 lira olan domatesin orada 20 tl yi geçmemesi lazım. Çünkü tarlalar ilçenin çevresinde. Nakliye gideri, hal e giriş çıkış parası yok. Eğer fiyatlar aynı ise oradaki esnaf 3 kağıtçıdır. Ona da yapacak birşey yok BAŞKAN

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sindoma abi senin o yonca hormonlu, basmışın gübre yi ilacı, memedabinin halkı organik
    Sen memed abine deki bulutun slm var , halk da 6.50 üzeri aylık kapanışlarda yanıma gelsin ona çizgi çizmeyi öğretecem.
    senelerdir gömmüşler bunları halka
    FORMASYON AVCISI 53

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    garan 16.00- 16.20 diyosun.. şöyle olabilir, bilançoya kadar 3 gün daha hafif hafif yukarı yapar, ve bilançoyu bu seviyede karşılar.. bilançolardan sonra kar satışı gelirse gelir.. izliycez

ama kırarsa, başka bir boyuta geçeriz, şimdiye kadarki neymiş, ralli böyle oluyomuş meğer" falan oluruz.. normalde bankalarda hedef fiyat defter değeridir.. şu an garan 0.77, ykbnk 0.71, akbnk 0.65 defter değeri çarpanıyla fiyatlanıyor.. garan yüzde30, ykbnk 40, akbnk yüzde 50 prim vadediyor orta vadede
    Yapma KaraKemal
    Bankalar en son ne zaman defter değerinden işlem görmüş.

8. piyasalar Son 4 toplantıda fed 200 baz faiz artırımını fiyatlıyor haberi ile yine basıyorlar.
    haberlerle oynaklık çıkıyor iniyor .
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 776/1007 İlkİlk ... 276676726766774775776777778786826876 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •