Sayfa 791/1007 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,321 - 6,328 arası.

Konu: Viop XL

1. benim çalıştığım fonlar var bana silkeleme dediler takaslarda 5 gündür alan yabancılar var bugün hacim yaptırsa yukarıya sürse mal dağıtır öyle düşürürdü spotta hiç hacim olmadı mal satmadan düşen çok BABA kağıt oldu neyse bir sahte düşüştü eğer hacimli düşmeyecekse hiç düşmeyecektir ama siz shortcuların da kazanmasına laf söylemem misafirim burada şimdilik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,092
    *BIST100 endeksi günü (-%3.3) -84.31 puan düşüşle 2.472,50 puandan kapattı, işlem hacmi 52,967 milyar TL

cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...

3. bu aralik vadesi benim sinirimi iyicene bozuyo..3 bin fark uydurdular simdide..ulan ztn 30 binlere inmisti fark bu yukselisle tekrar 40 bine cikardi simdide 43 bin..utanmaz arlanmaz doymaz..bu ne adi bi kontratmiş yahu..

4.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    bu aralik vadesi benim sinirimi iyicene bozuyo..3 bin fark uydurdular simdide..ulan ztn 30 binlere inmisti fark bu yukselisle tekrar 40 bine cikardi simdide 43 bin..utanmaz arlanmaz doymaz..bu ne adi bi kontratmiş yahu..
    Biraz dinlen emir girme. Sessiz ol. Orada İs var. Son 1 ayda (ayın 1 den beri) 531 adet long açtı. Ortalaması 3150
    Eğer arbitraja oynuyorsan yedirmez.
    Emir girme bırak tahta biraz rahatlasın. Emir girdikçe yukarı sürüyor.
    Adamların ekmeğine taş sokarsan arayı daha da açar. Robotlarla oynuyorlar. Robotlar bir çok şeyi hesaplıyor. Kimin nereden ne poz açtığını biliyor. Bundan dolayı bu işlere girmeni tavsiye etmiyorum. Adam teorik fiyat olarak enflasyonu dikkate alıyor, resmi faizleri değil. Aslında elini dikkate alıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    viop teorik farkı -2.000..
    dow geenelde gece en dip kapatıp sabah baktığımızda +0.50 ila %+1 olabiliyor..

Baba kağıtlardaki pozisyonlanma özellikle THY.. düşüşe yol vermez..diye düşünüyorum..

((PGSUS enteresan %+3.41 kapadı..yılın en yükseğini ve -tüm zamanların- gösterdi.bugün
    piyasa yıkılırken kuruş satışa izin vermedi.
    Nasıl bir spekse?? tebrikler..))

pazartesi KOZAL,TUPRŞ;THYAO... sert yükselişe öncülük edebilir..
    endeksi iteleyenler ve bıyıklı bıyıksız yabancılar burada
    Daha önce ki yazıda yazdığım gibi.... dow un sabah ki açılışı önemli gibi... ama şu bir gerçek; bizimkiler basmak isteyince çatır çatır basıyorlar, almak istediklerinde çatır çatır alıyorlar... pazartesi sabahı belli ederler kendilerini zaten

6.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    viop teorik farkı -2.000..
    dow geenelde gece en dip kapatıp sabah baktığımızda +0.50 ila %+1 olabiliyor..

Baba kağıtlardaki pozisyonlanma özellikle THY.. düşüşe yol vermez..diye düşünüyorum..

((PGSUS enteresan %+3.41 kapadı..yılın en yükseğini ve -tüm zamanların- gösterdi.bugün
    piyasa yıkılırken kuruş satışa izin vermedi.
    Nasıl bir spekse?? tebrikler..))

pazartesi KOZAL,TUPRŞ;THYAO... sert yükselişe öncülük edebilir..
    endeksi iteleyenler ve bıyıklı bıyıksız yabancılar burada
    Thyao na fazla güvenmeyin bence.... Tam 2 yıl önce 7,40 ları gördü. Oradan bir hesap yaptım, dedim ki bu her dipten % de 500 civarı yapmadan dönmüyor. Hesapladım ortalama 40 tl civarları idi. Hisse bugün bu fiyatları gördü ve artık uzun bir süre bu fiyatları geçemez... onca ucuz hisse varken alınmaz uzun bir süre... ayrıca şimdi herkes düşmez diye saldıracak ona... eminim ki bugünde çok alan olmuştur... baktım işlem hacmine de, bugün tarihi rekorunu kırmış.... bugün sağlam çakmışlar vatandaşa... borsa tepki yapar onu ve türevlerini basarlar... er geç dönecek aşağı zaten... göstergeler şişti iyice...bankalar, ereğli, koç holding vs... bunlar düştüğü sürece THYAO ne yapabilir dostum

7.  Alıntı Originally Posted by Ex2000 Yazıyı Oku
    Biraz dinlen emir girme. Sessiz ol. Orada İs var. Son 1 ayda (ayın 1 den beri) 531 adet long açtı. Ortalaması 3150
    Eğer arbitraja oynuyorsan yedirmez.
    Emir girme bırak tahta biraz rahatlasın. Emir girdikçe yukarı sürüyor.
    Adamların ekmeğine taş sokarsan arayı daha da açar. Robotlarla oynuyorlar. Robotlar bir çok şeyi hesaplıyor. Kimin nereden ne poz açtığını biliyor. Bundan dolayı bu işlere girmeni tavsiye etmiyorum. Adam teorik fiyat olarak enflasyonu dikkate alıyor, resmi faizleri değil. Aslında elini dikkate alıyor.
    ben arbitraj ne işe yarar onu bilmem,eski kafayiz..salağa yatayım bari biraz dediğin gibi olsun

birisi yazmış çalıştıgım fonlar falan diye ne fonu ya viop çuysan kaderinle başbasasın ilk önce çalıstıgın kurum senin düşmanın hahhaha

Sayfa 791/1007 İlkİlk ... 291691741781789790791792793801841891 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •