onu bunu bırakın part time diye uydurdular asgari ücret bile vermiyorlar amk. çift maaşmı oda ne.
Dün biraz dolaştım uzun zamandır uğramadığım bir semtte .
Sokak yemeği tezgahlarında Hintli ve Arap satıcılar tabelalar .
Bir kasap türü bir yerde ise müşteriler Arap , Hint , Afgan , Suriye , Özbek , Kazak uyruklu vardı tek Türk bendim satıcılar Türkçede bilmiyordu pek .
Çekinecek birşey yok sadece bazen paylaşım yaptığımda laf atanlar oluyor bu tip şeylerde iddaamı çürüt deyince tırıs tırıs gidenlere polemik konusu vermemek için paylaşmıyorum artık .
Madem sordunuz Semt Sand Gate gidip öyle olmadığına sizde istiyorsanız bir bakın öyle karar verin doğru mu yanlış mı diye
İstanbul, Bursa, Sakarya, Trabzon dışında yaşayanlar için saydığım şehirlerin küçük Arabistan olup olmadığını görmek çok basit.
Google Maps te streetviev var. Girin en işlek caddelerde dolaşın kendiniz görürsünüz
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oranında iyi kötü kendine has bir dokusu vardı ... mazi oldu yani. hey gidi sand gate hey ... 1960 lı yıllar çok güzeldi şenlikli bir yerdi ...
sonraları göç ala ala 70 li 80 li yıllar derken iyice bozuldu dokusu geriye bi şey kalmadı .
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Yer İmleri