Sayfa 810/993 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,473 - 6,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Duhul
    Feb 2018
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    186
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    zaten 1 ay 15 bir ay 30 alıyorlar
    Bu dediğin bir ay çift bir ay tek maaş veren banka yok eşimde bankacı olduğundan biliyorum 3 ayda bir çift maaş alıyor. Akbankta çalışıyor. garanti iş bankası yapı kredi finans daha doğrusu özel bankaların çoğu 3 ayda bir maaş vermiyor.

onu bunu bırakın part time diye uydurdular asgari ücret bile vermiyorlar amk. çift maaşmı oda ne.

3. Dün biraz dolaştım uzun zamandır uğramadığım bir semtte .

Sokak yemeği tezgahlarında Hintli ve Arap satıcılar tabelalar .

Bir kasap türü bir yerde ise müşteriler Arap , Hint , Afgan , Suriye , Özbek , Kazak uyruklu vardı tek Türk bendim satıcılar Türkçede bilmiyordu pek .

4. Taşlar yerine oturuyor..
    Sonbahara ukrayna yolcusu olunabilir..
    Propagandayı takip etmek gerek...

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    Şapkadan doviz girişi ihtimali mevcut...

Memento mori

5.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Dün biraz dolaştım uzun zamandır uğramadığım bir semtte .

Sokak yemeği tezgahlarında Hintli ve Arap satıcılar tabelalar .

Bir kasap türü bir yerde ise müşteriler Arap , Hint , Afgan , Suriye , Özbek , Kazak uyruklu vardı tek Türk bendim satıcılar Türkçede bilmiyordu pek .
    Semtin ismini niye söylemekten çekiniyorsunuz?

6. Çekinecek birşey yok sadece bazen paylaşım yaptığımda laf atanlar oluyor bu tip şeylerde iddaamı çürüt deyince tırıs tırıs gidenlere polemik konusu vermemek için paylaşmıyorum artık .

Madem sordunuz Semt Sand Gate gidip öyle olmadığına sizde istiyorsanız bir bakın öyle karar verin doğru mu yanlış mı diye

7. İstanbul, Bursa, Sakarya, Trabzon dışında yaşayanlar için saydığım şehirlerin küçük Arabistan olup olmadığını görmek çok basit.
    Google Maps te streetviev var. Girin en işlek caddelerde dolaşın kendiniz görürsünüz

Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    oranında iyi kötü kendine has bir dokusu vardı ... mazi oldu yani. hey gidi sand gate hey ... 1960 lı yıllar çok güzeldi şenlikli bir yerdi ...
    sonraları göç ala ala 70 li 80 li yıllar derken iyice bozuldu dokusu geriye bi şey kalmadı .
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 810/993 İlkİlk ... 310710760800808809810811812820860910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •