"Gerekirse gemileri karadan yürütürüz " demeseydi neredeyse inanacaktım ,
bir de "rusya -ukrayna savaşın da ki tavrımızdan dolayı çok takdir ediliyoruz "
Bu lafa da acayip şüphe ile bakıyorum (kıllandım) zira bizi ne zaman pohpohlasalar sirtimiza yeni yük vuruyorlar .
Şey iyiydi "bizim iyimserligimiz herkese yeter"
Bana göre değil , uymaz , ne diyeyim hayırlısı olsun.
Rusya yi boğazdan geçirme , ukraynaya yardim et , rus uçaklarına hava sahanı kapat ,
Yalniz para isteme benden buz gibi soğurum senden bak liderlerle fotoğraf falan olur yemek masasında bir yaninda abd başkanı diğer yaninda kraliçe yeter ki parasız bu isleri kotar .
Bazı kendini bilmez dıgıllar, yok efendim 50 gaymelik benzin almıştır, vay efendim fotoğraf eskidir demesinler ahanda fişi, bu BAĞ-GUR emeklisi adamın osuruğunu işte böyle keser.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bazı kendini bilmez dıgıllar, yok efendim 50 gaymelik benzin almıştır, vay efendim fotoğraf eskidir demesinler ahanda fişi, bu BAĞ-GUR emeklisi adamın osuruğunu işte böyle keser.
Çekinecek birşey yok sadece bazen paylaşım yaptığımda laf atanlar oluyor bu tip şeylerde iddaamı çürüt deyince tırıs tırıs gidenlere polemik konusu vermemek için paylaşmıyorum artık .
Madem sordunuz Semt Sand Gate gidip öyle olmadığına sizde istiyorsanız bir bakın öyle karar verin doğru mu yanlış mı diye
Yer İmleri