Sayfa 816/993 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,521 - 6,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
    Serdaroğlu: “Sayıştay’da Grup Başkanı istifa ettiâ€

Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu ciddi bir iddia ortaya attı: "Sayıştay Başkanı, denetçilere, 'Raporlarınızı elektronik sisteme girmeyeceksiniz' talimatı verdi! Nitekim, Ulaştırma Grup Başkanı bu talimat üzerine istifa etti. Son Sayıştay raporları yok ediliyor!"

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    yonca da mı olmaz basganım olüsü 15 ediyo tabi anamur muzu daha çok getirdi ocaktan bu yana
    8.95 den 20.95 e çıtktı pazarda
    bir halt olacağı yok.

3.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Serdaroğlu: “Sayıştay’da Grup Başkanı istifa ettiâ€

Doğru Parti Genel Başkanı Serdaroğlu ciddi bir iddia ortaya attı: "Sayıştay Başkanı, denetçilere, 'Raporlarınızı elektronik sisteme girmeyeceksiniz' talimatı verdi! Nitekim, Ulaştırma Grup Başkanı bu talimat üzerine istifa etti. Son Sayıştay raporları yok ediliyor!"

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...=sol_surmanset
    Sayıştay behemehal lağvedilmeli üyeleri , fizana sürgüne gönderilmelidir , bu mubasebeci , hesap uzmanı yuvası olmuş , kurum derhal kapatılmalıdır.
    Sayıştay hangi amaca hizmet edip, ne yapmak istemektedir ? , sanki ülkede sayı saymayı bilen kalmamış gibi isimlendirilen bu kuruma ihtiyaç yoktur.
    Milletimiz saymayı , toplamayı , çıkarmayı bilir.
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

sayıştay son 10 yıldır hiç birşey yapmıyor
    bu işin dıdısının dıdısı bi iş
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    sayıştay son 10 yıldır hiç birşey yapmıyor
    bu işin dıdısının dıdısı bi iş
    başganım bayramda iffetten bişey beklemeli miyiz fed de o zamana denk geliyor bist eksiyi kapadı gel gel mi yapıyor bayram oncesi millet onunu nasıl gorecek fed 0,50 fiyatlaması mı yapıyor kafamda deli sorular

6. Devlet kayıt denetim ve hafızadır. Tarzını metodunu beğenirsin beğenmezsin değiştirmek istersin falan o durum ayrı kanallardan yürür..

Denetim ve hafızayı yok ettin mi devlet olmaz. Şimdi iki seçenek var ülkenin önünde. Ya devleti bu hale düşürenler yargılanacak ya da devlet bitecek ülke dağılacak. Üçüncü bir seçenek kalmadı maalesef, tahribat çok fazla.

7. 3 4 gün evvel vekillerden biri ömürle ilgili ne dedi ?... Okuyan oldu mu?
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Devlet kayıt denetim ve hafızadır. Tarzını metodunu beğenirsin beğenmezsin değiştirmek istersin falan o durum ayrı kanallardan yürür..

Denetim ve hafızayı yok ettin mi devlet olmaz. Şimdi iki seçenek var ülkenin önünde. Ya devleti bu hale düşürenler yargılanacak ya da devlet bitecek ülke dağılacak. Üçüncü bir seçenek kalmadı maalesef, tahribat çok fazla.
    Aynen katılıyorum,
    Çok sevdikleri Osmanlı da İlber Ortaylı dan dinlemiştim , sarayın mutfak için yaptığı alışverişlerin kayıtlarına ulaşmak mümkün bu nedenle bugün Osmanlı sarayım da ne yendiğini , içildiğini bile büyük ölçüde biliyoruz .
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

Sayfa 816/993 İlkİlk ... 316716766806814815816817818826866916 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •