Burda 2 yıldır 4 üstünde maliyetli yatırımcılar var sabırları taşan insanlar. Tasarrufları hiç edilmiş çoluğu çocuğu olan insanlar. Herkese hayırlı alışverişler
İnsanlar 3-4 yıl önce hisseye 'bugun yatırım yapanlar gibi' inanarak birikimleriyle yatırım yapmışlar, bugun gelinen nokta da yatırımları çöp seviyesine dönüşmüş, mağdur olmuşlar ve bu insanlar 3- 4 sene yaşadıkları tecrübelerle haklı olarak serzenişte bulunuyorlar (forum kuralları cercevesinde) ve bu insanlara kötümser olmayın, hisseyi, yönetimi kötülemeyin gibi tavsiyeler veriliyor, bu ucuzluktur. Biraz empati yapmak ve bu insanları anlamaya çalışmak lazım, yaşanan bir gerçeklik var.
borsa zaman ve sabır işidir dediğiniz gibi ise gözü kapalı alınır bu hisse.ustelik ben 320 bine araba alacakken bir kısmına kredi kullanıp arabayı aldım , kalan 150 bin ile de son 1 aydır 2,8-3,20 bandından 40000 lot aldım...beklentim yonetim gemiyi batırıp toptan yabancı sermayeye satması.Bunun öncesinde de kendileride toplamak için hisseyi baskılamaları.Nedense aklıma hep camdaki kızdaki Rafet Koroğlu ve hayırlı oğlu geliyor…..ytd
Erkeğim dostum. Şu hayatta bir tek zeki kadınlara aşırı zaafım vardır, dolayısıyla profil fotoğrafı içimdeki bu tutkuyu yansıtıyor biraz [emoji41] Zeki ve Akıllı Kadın candır, Kadında Güzellik ondan sonra gelir benim için... Dünyanın en güzel kadını bile olsa aptal bir kadın çekilmez, güzelliği hatırına en fazla 3 ay gideri olur, ondan sonrası çöp. Ama zeki kadın öylemi? Sana Cenneti (hemde Cehennemi) yaşatabilir. Zeki Kadın zordur, Zeki kadın tehlikelidir lakin aynı zamanda Zeki kadın Rakıdaki anason kokusudur, tabağındaki Kavundur, Sinitteki susamdır... Neyse çok uzattım biraz ortamın gerginliğini alayım dedim.. Sizlerde size kısa sürede lazım olmayacak parayla güvendiğiniz hisseyi alın ve hayatı akışına bırakın. Şu kısa hayatta Para kazanacağım diye hayatı ıskalamayın. Hepiniz çok streslisiniz hak veriyorum ama kendinize yazık ediyorsunuz. İstermiydiniz Polho yu 12 den satmışsınız fakat tansiyon ve kalp ilacınızı alma saatiniz gelmiş, parayı çatır çatır yiyemeden dert sahibi olmak yada ölmek ne trajik olurdu değilmi?? Boşverin dostlar, hayatın tadını çıkarın, hayatı ıskalamayın sakın. Para önemli ama onu Dertsiz ve Keyifle yemek herşeyden daha önemli. Paranın zaman maliyeti önemlidir o konuda haklısınız fakat vakti gelince o zaman maliyetide telafi olur. Yeterki doğru şirkete ortak olun, kârlı ve kârını arttıran bir hisseniz varsa arkanıza yaslanın ne kadar sıkarlarsa sıksınlar birgün patlar buna emin olun. Açın hissenin grafiklerine tekrar bir bakın, 2012-2016 arasındaki hali nasılda bugünlerine benziyor değilmi? Halka arzdan alanlar 2012-2016 arası şuan sizin yaşadığınız psikolojiyi yaşamış tam 4 sene boyunca. Ölü taklidi yapan tahtalar iyidir, sabrı olana para kazanmayı değil zengin olmayı vaadeder... Mesele o Trende ne kadar oturabileceğinizdir, maliyetini görüp yada teknik göstergeler şişmiş diyerek inecek çok yolcu olacak buna eminim.... Bazen biriyle tanışır ve buluşursunuz ya aslında Hoşunuza da gitmiştir hatun (polho) ama hareketleriyle çok Zor ve Kezban görünür gözünüze, "bundan bana ekmek çıkmaz, uğraşamam" der o gün bırakırsınız ya görüşmeyi ama bilmezsiniz ki o zor gördüğünüz hatun aslında o buluşmaya Blujean in altına giydiği siyah bir Jartiyerli takımla gelmiş
[emoji41]
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son düzenleme : Ünsüz Düşünür; 27-04-2022 saat: 05:49.
Bank of un ne işi var bu hisse de anlamıyorum hep aşağıya itiyor
Şimdi bu spek kafasına göre mi bu işi yapıyor talimatla mı? Organize işler it ite it kuyruğuna hırsızlar
İhlas holding geliyo aklima yıl 2008 hisse 2 tl üstu yıl 2022 0.56 olmaz böyle bişen diyenin aklından şüphe ederim borsa burası kim hesap soracak yıllarca milletin kanıni emerler 2 hafta 10 yaparlar artık hayatta olurmuyuz görebilirmiyiz o günleri allah bilir herkesin kandili mübarek olsun .
Yer İmleri