Sayfa 877/1007 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,009 - 7,016 arası.

Konu: Viop XL

1. aralik vade normalden 300-400 puan fazlada..onu da bu yukselişte uydurdu..napalim abeynnnnnn...heryer den furiyleer gol oliy..kalecimiz kova

2. SISE piyasa değeri TUPRS a yaklaştı, net borcu da dikkate alan EV denilen firma değerine göre ise TUPRS daha ucuz gözüküyor.

Son elektrik devir iş beğenilmedi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. BIM KAP'a şirket ana sözleşme değişikliği göndermiş, faaliyet alanlarına şarj istasyonundan, ödeme aracına, e-ticarete kadar bir sürü yeni madde eklenmiş.

Eskiden firma adları ihracat, ithalat, dahili ticaret, inşaat, turizm ltd. diye uzardı, firma unvanında olmayan işler yapılamazdı diye biliyorum şimdi değişmiştir.

Dün yazdığım gibi onlar da farkında ki mevcut iş modeli doyum noktasını çoktan geçti, yeni iş alanları arıyorlar muhtemelen.

4. GARAN'da BBVA %60.21 olmuş.

Endeks ağırlığı haftada bir güncelleniyor diye biliyorum. Duruma göre AKBNK endeks ağırlığı GARAN'ı geçebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GARAN'da BBVA %60.21 olmuş.

Endeks ağırlığı hafta bir güncelleniyor diye biliyorum. Duruma göre AKBNK endeks ağırlığı GARAN'ı geçebilir.

Bear_Bull
    @BearBull26

6.  Alıntı Originally Posted by Bear_Bull Yazıyı Oku
    [/url]
    AKBNK %4,97
    GARAN %5,23

olmuş aradaki fark azalmış. Çağrı sonrasında tekrar bakmak lazım.

7. İŞ Yatırım'dan Serhat Gürleyen arada BBHT'ye çıkınca, yabancı holding tipi yatırımları sevmiyor diyor. Holding, onun sahibinin keyfine göre bir portföy oluşturuyor, halbuki yabancı uzak ülkeden gelmiş belirli bir alanda iyi olan şirkete yatırım yapmak istiyor vs anlatıyor.

KOC, Sabancı hariç tutarım büyük olduklarından mecburen değişik alanlara giriyorlar iştirakleri de alanlarında büyük zaten, ama ufak holdingler sakat, bunların büyüme ihtiyaçları 2-3 nesil sürebiliyor.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    macd,stockhactick vs...dik açılı trentte biraz isabetli ama azıcık yataya bağlasın batırır...

hatta bunları kullanmam..zamanında çok kullandım ama işe yaramadı..yıllarca bu işin içindeyim yüzlerce kişi ile istişare ettim ...

en az 20 işlem -peş peşe gözlemlemedikten sonra karar vermek LAZIM

2007 nisan voba ilk girdiğimde macd harika kazandırdı.Ben de poz. artırdım..sonra batırdı...

Gelelim enflasyona..1990-1999 arasına bakın..enflasyon %60-90 iken bile endeks dolar bazında derin iniş ve çıkışları var..Bal gibi de dolar bazlı düzeltme-sert düşüşler olmuş..DOLAR BAZLI......

1.3 DOLARDAN 1.75 E GİTTİK...

Sayfa 877/1007 İlkİlk ... 377777827867875876877878879887927977 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •