Sayfa 47/210 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon
Arama sonucu : 1676 madde; 369 - 376 arası.

Konu: Arbitraj Fırsatları

1.  Alıntı Originally Posted by şef Yazıyı Oku
    geçmiş olsun. arbitraj işinde çok büyük getiri yok, spot alayım, vadeli de satayım derken fiyatlar değişiyor. stres ister istemez oluyor. haddim olmasa da, kalp krizinden sonra, dövize endeksli mevduat en iyisi olur sanırım. ilgini tümden kesemiyorsan, al sabancı, benim gibi yaşlı işi, temettüsüyle idare edersin.
    Benim de severek yaptığım iş değil ama başka yerde de getiri kalmadı fonlar mevduat çok kötü getirileri. Burda da enflasyonu geçemiyor ama kötünün iyisi sinekten yağ çıkarıyoruz. Para piyasası fonunda duran birikimimi artık burada degerlendiriyorum.

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Benim de severek yaptığım iş değil ama başka yerde de getiri kalmadı fonlar mevduat çok kötü getirileri. Burda da enflasyonu geçemiyor ama kötünün iyisi sinekten yağ çıkarıyoruz. Para piyasası fonunda duran birikimimi artık burada degerlendiriyorum.
    evet haklısın. isgyo dan başka seçenekte yok. onda da dediğim gibi yeni poz açamıyoruz.

3. çoğunluk isgyo da anlaşılan;

benim bugün stress yaptığım sebeplerden biri de grafiğe baktığımda
    üst üste yaptığı tabanlardan sonra kağıt kendine bir çıkış trendi yaptı ama bu trend kırılacak gibi duruyor
    çıkış trendinin desteğinde şu an
    bazı saatlik kapanışlar desteği ihlalleri de son saatlerde yoğunlaştı.

formasyon olarak ters bayrak görünümü göze çarpıyor.
    desteği kırarsa çok kişini canı yanar.

yok eğer yukarı gidecekse gapleri kapata kapata zıplaya zıplaya gidebilir.
    o zamanda teminat tamamlamaktan canımız çıkacak.

Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    tskb geçen yılın aynı dönem ilk çeyrek bilançosu %268 artarak 606milyon tl olmuştur.

ısgyo geçen sene ilk çeyrek bilançosu 19 kat artarak 66milyon tl olmuştur.

bu nasıl bir adalet 66 milyon kar eden 12.50 tl.
    606 milyon kar eden 1.85 tl.

tedavüldeki hisse sayılarına baktınız mı
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    aslında şimdi düşündüm de.. manuel yapıyorsanız;

yükselen piyasada önce spot alış sonra viop satış, düşen piyasada önce viop satış sonra spot alış yapmak daha mantıklı değil mi ?

(spekülatif kağıtlardan bahsetmiyorsak)
    burada bir yanılgı var. yükselen veya düşen piyasa dediğiniz sizin o anda o an için sübjektif olarak algıladığınızdır sadece. 30 saniye sonra ne olacağını bilemezsiniz ki ? onun için eğer spot alıp vadeli satarak belli bir getiriyi fikslemek maksadı ile işlem yapılacaksa bu viop ve spotta eşanlı olmalı. diğer türlü olunca bu trade tarafına kayar orada getiri de olabildiği gibi götürü de olur.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    burada bir yanılgı var. yükselen veya düşen piyasa dediğiniz sizin o anda o an için sübjektif olarak algıladığınızdır sadece. 30 saniye sonra ne olacağını bilemezsiniz ki ? onun için eğer spot alıp vadeli satarak belli bir getiriyi fikslemek maksadı ile işlem yapılacaksa bu viop ve spotta eşanlı olmalı. diğer türlü olunca bu trade tarafına kayar orada getiri de olabildiği gibi götürü de olur.
    tabi ki eş zamanlı olmalı mümkünse ve 30 sn değil tuşa basarken geçen süre içinde ne olacağını bilemeyiz. ama eş zamanlı yapma imkanı yok ve anlık bariz bir trend söz konusu ise ihtimal havuzunda çok çok ufak da olsa leh ya da aleyh yönünde fark oluşacaktır düşüncesiyle yazdım. daha doğrusu sordum. bir şey iddia edecek durumda değilim. öğrenmeye çalışıyorum. öğrenirken de beyin jimnastiği yapıyorum

Alıntı Originally Posted by shorts Yazıyı Oku
    aslında şimdi düşündüm de.. manuel yapıyorsanız;

yükselen piyasada önce spot alış sonra viop satış, düşen piyasada önce viop satış sonra spot alış yapmak daha mantıklı değil mi ?

(spekülatif kağıtlardan bahsetmiyorsak)
    Hocam yükseleni düşeni bilebilsek arbitrajla niye uğraşalım
    Ha denemedim mi denedim ama tersi pis oluyor, diğer pozisyonlardan aldığınız getiriyi de götürüyor bazen
    tavsiye etmem kesinlikle

Yeri gelmişken bir anımı anlatayım:
    Malum isgyoda arbitraj pozisyon açtık, ama namussuz sürekli artıyor.
    Teminat tamamlamak için naktim olmasına rağmen canımı sıktığı için bazı pozisyonları kapatmak istedim.
    11 Nisan akşamı short tarafını kapattım ama yarın sabahtan %1-2 yukardan satarım diye spottaki hisseleri bıraktım.
    3 aydır soluksuz artan hisse sırf ben long oldum diye düşmez heralde dedim.
    Ne oldu...Sabah hisse taban serisine başladı
    Allahtan çok ufak bir miktardı ama o bile koydu yani

8.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    İdeal ve foreks te arbitraj robotları mevcut aslında. YouTube da kullanım videoları da mevcut. Biraz inceleyin isterseniz.
    Sayın Kafkaf, Matriks Prime da Sentetik emirler sekmesinin altında strateji emirleri tamamen bu işe ayrılmış diyebilirim. Hatta spread verme imkanınız bile var. İlgilenen arkadaşlara faydalı bir bilgi olabilir..

Sayfa 47/210 İlkİlk ... 3745464748495797147 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •