Sayfa 120/916 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon
Arama sonucu : 7321 madde; 953 - 960 arası.

Konu: ICBCT - ICBC Turkey Bank

1.  Alıntı Originally Posted by emre faiz61 Yazıyı Oku
    İşin özeti şudur ky telef olmuştur 1 haftada 5,09 dan 3,08 görüldü yanı %40 son iki gün %27 eksi
    Galip burdan gitmez o yıllardır tekstilbank zamanından beri burda 2 milyon makbuz satmıştır yani 1 liradan aldığını 3,47 den sattı bazı ky lerde 5 ten sonra sattı yani pazartesi de aşağı yapması muhtemel sonrası durulur gibi bu kağıtta bedelli çoktan bitti makbuzlar hisseye dönüşünce daha net olacak aşağı yukarı olabilir benim tahminim iş bitti satılmasına izin verilen rakam buydu
    Sonuç ky telefiiiiiiii
    3,62 alım yerimiz , yani artık çok mu beklememiz lazım.Büyük fonlar hep mi çıktı.Ya da dün 3,40 ları alanlar neden aldı ?

2. Büyük fon çıkmadı metro makbuz sattı zaten tacirler satmış onun dışında satış tahtayı çok bilmiyorum Siz olsanız malı 5 tl den mi alırsınız 3 tenmi yani bölünme fiyatına geldi 3,10 kuruş yavrularla sonuçta banka ve itibarı olan bir Çin bankası bundan sonrası 1 hafta daha sıkıntı olur sonrası ii olur

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İZMİR CUMAOVASI
    Gönderi
    2,339
     Alıntı Originally Posted by canaras Yazıyı Oku
    3,62 alım yerimiz , yani artık çok mu beklememiz lazım.Büyük fonlar hep mi çıktı.Ya da dün 3,40 ları alanlar neden aldı ?
    Metro ilk harekete basladığı gün emeklilik fonu elindeki 5,4 mılyon adeti 2,99 ortalama ile akbnk üzerınden sattı karsılayanda metro oldu
    tabii emekfonunun elinde 5,5 mılyn adt yavru kaldı belki dün metronun açığa sattığı 2 mılyon adet emeklilik fonunda olabılır
    Bizim ATATÜRK sevgimiz, Anayasanın ilk 3 maddesi gibidir.
    Değişmez, değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.

4. Ben hala bu hareketin boşaltma degil fonların mallarını almaya yönelik oldugunu düşünüyorum metro burada tahta yapıcı rolünü üstlendi gibi

Venus_V3_5040 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. neden bu resımdekı galıpbın hııserıne yorum yapan yok bu adam bu lotu vırmanlamı aldı

Alıntı Originally Posted by Reeader Yazıyı Oku

Yatırım tavsiyesi değildir..!
    21/1/2014 tarihli ve 28889 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Piyasa Bozucu Eylemler Tebliği (VI-104.1)’nin 6 ncı maddesinin birinci ve ikinci fıkrası kapsamında değildir.
    yooo tahtatdan almadımı butun kılıt metroda yavrları vs saatı denıyodaa metro zararda degılmı su an bırı acıklarsa

6. galıp bedelı zamanında yoktu yavruları satıgını nerden bılıyosunz bu adamın su an elınde 10 mılyon lot gozukuyor370 ortalmayla yanlıs varsa ıspatla duzeltın lutfen bu tahtayı cozecek olan galıp

7. Ekran Görüntüsü (11).jpg lutfen bu pastaya gore yanlsıım varsa duzeltın bu mallı galıp dırek tahtatdan topladı ozaman bedeelıye gırmedıde METRO SATMAZAA ONUN CEVABINI BULANDA PARAYI BIR GUNDE KALDIRIRI

8.  Alıntı Originally Posted by milagras Yazıyı Oku
    yazma gereği duydum..sermaye arttirim bitti..makbuzlar pztsi bloke çözülüyor..elinde bin adet mali olanin 1040 lot yeni mali pztsi satilabilir adedte dönüşecek...sacma sapan yorumlar yapmayin

sm-n920c cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    helal olsun yok cuma satmıs vs yok oyle bır sey adam tahtadan aldıgı sattı ne makbuz satısı ya bırı ıspatlasın

Sayfa 120/916 İlkİlk ... 2070110118119120121122130170220620 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •