Originally Posted by
Uyvar41
Sevgili Mohikan;
Sizi vakit buldukça takip etmeye çalýþýyorum..Ýyi niyetli,bilgili ve delikanlý bir insan olduðunuzu yýllardýr görüyoruz..Ancak bazen çok kritik hatalar yaptýðýnýzý ve gereðinden fazla iddialý olduðunuzu düþünüyorum..
Kullandýðýnýz sistem en basit anlatýmla labaratuvar þartlarýnda baþarýlý,gerçek hayatta çoðunlukla çöküyor. Olaylarý ve piyasalarý herkesin anlayacaðý þekilde futbol mantýðý ile anlatayým. Ortada Saha,oyuncular ve oyun sistemi var..Saha çok fazla deðiþmiþ,yapay zeka makineler devreye girmiþ,stadýn kapasitesi kat kat artmýþ, oyuncularýn performansý,antreman þekilleri çok farklý,takýmýn oyun sistemi deðiþmiþ..ve hepsinden önemlisi futbol endüstrisi düþünün bunun onlarca katý büyüklüðe ulaþmýþ bir BAHÝS ENDÜSTRÝSÝ var ve bu para Futbola HÜKMEDÝYOR...
Bu þartlar altýnda bu takým 10 yýl önce böyle oynardý haftaya maçýn sonu bu olacak diyebilmek mümkünmü Hocam?
Lütfen kusura bakmayýn, þahsi görüþlerimdir EW nin artýk iþlevini yitirdiðini düþünüyorum..
Ancak sizin bu piyasalarda bu kadar yýllýk birikiminiz mutlaka genç arkadaþlarýmýza yol gösterici olacaktýr..
Yer Ýmleri