Sayfa 931/1007 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,441 - 7,448 arası.

Konu: Viop XL

1. Bir tanıdığım vardı ne iş yapıyorsun demiştim, Rusya'dan demir ithal edip başa ülkelere ihraç ediyorum demişti, bana o zaman inandırıcı gelmemişti. Komşum da Çin'den bir şeyler getirip Mısıra filan satıyormuş, artık kendileri getirmeye başlayınca bırakmış. Garip garip işler yapılıyordur.

Bir çaycı kalkıp otobüs işinden büyüyüp uluslararası yatırımcı oldu, o tip işler de vardır ki onları yok sayarak rakam uydurdum.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Geçen aylarda bir kız öğrenciyi Ukrayna'dan kurtardılar, orada üniversite okuyormuş. Normalde millet kendi şehrinde normal okul okutamıyor. Ama tarlanı müteahhite vermişsen bir anda zengin olabiliyorsun o şekilde piyango vuran çok kişi tanıyorum.

Oturduğum sitede de 130 daire var, birinin 50 dairesi vardı site genel kurulunda bir kişi şu kadardan fazla oy kullanamaz diye bir kural varmış. Arsasını daire karşılığı vermiş, her yıl sata sata şu sıralar dairesi kalmadı dedi komşum.

Büyük bir icat veya rekabetçi bir iş yapmadıktan sonra bir insanın 50 daire sahip olması zor normalde.

3. Vadeli pasta koyabilecek varmı.

4.  Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Vadeli pasta koyabilecek varmı.
    Bu hesap her gün yayınlıyor. Pasta imkanı olmayanlardan dua alıyor diye tahmin ediyorum.

https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...05485597376513

5. dowjones 100 ema 200 asagi kesmek uzere..bu durumda bir muddet daha dusus oluyor sonra tepki..peki bizim ultra super dünyieaaa lideri bist tam 2 yil 1 ay doldurdu 100-200 asagi en son kestigi tarih..vay anasini sayin seyirciler,herkese hayirli işler..bilmem kaç sefer sayili uçuşa devam..

6. dow 6 ocak tan beri duselim dediler catir catir gerekeni yaptilar..hic kivirmak yok..borsa gibi borsa..bizimkisi dansöz nesrin topkapi..seans icinde bile bin besyuz defa kafa degistiriyor..ahanda dusus sureci diyorsun yukari tamam yukari diyorsun pat 3 gunde patates..ne bileyim yeminle soğudum birakicam komple..bu da bir sureligine son mesajim.kafami dinlemem lzm..

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bu hesap her gün yayınlıyor. Pasta imkanı olmayanlardan dua alıyor diye tahmin ediyorum.

https://twitter.com/CanEmrahYILMAZ/s...05485597376513
    Teşekkürler.

8.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    çok beklersin yüzde 200 enflasyonda bistin sabit kalması bile eksi yüzde yazar. bunu unutma.. artık o eski günler yook bitti..
     Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    dow 6 ocak tan beri duselim dediler catir catir gerekeni yaptilar..hic kivirmak yok..borsa gibi borsa..bizimkisi dansöz nesrin topkapi..seans icinde bile bin besyuz defa kafa degistiriyor..ahanda dusus sureci diyorsun yukari tamam yukari diyorsun pat 3 gunde patates..ne bileyim yeminle soğudum birakicam komple..bu da bir sureligine son mesajim.kafami dinlemem lzm..
    Dostum bence de bir süre kafanı dinle. En güzel kararları sakin kafayla verirsin. İyi haftasonlari

Sayfa 931/1007 İlkİlk ... 431831881921929930931932933941981 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •