Sayfa 41/608 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 4861 madde; 321 - 328 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    bu güne kadar al satta yemlediklerinin malını alacaklar gibi
    Dün son alışımızı da yaptık 5,11-5,14 arasından şimdi yıl sonu bilançosuna kadar besleyip büyüteceğiz torikleri ton balığı yapacağız inşallah..;-))
    Tahtada alınacak mal çok az, kalan üç beş miylonun çoğunu Ahmet efendi toplamış zaten, bundan sonrası kemikleşmiş yatırımcı onlarda vermez bu fiyata..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

2.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Dün son alışımızı da yaptık 5,11-5,14 arasından şimdi yıl sonu bilançosuna kadar besleyip büyüteceğiz torikleri ton balığı yapacağız inşallah..;-))
    Tahtada alınacak mal çok az, kalan üç beş miylonun çoğunu Ahmet efendi toplamış zaten, bundan sonrası kemikleşmiş yatırımcı onlarda vermez bu fiyata..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
    Bugün 5.32 den 6211 lot yemledim toriği baktım olacak gibi değil geri aldım 5.29 dan 22 lot da arttırdım meaaşaallaaah
    Gün sonu çifte kâr yazdı
    Tahtacı dediğin böyle olmalı işte alıp başını gitmeli emariqanyaya uzayyaya

3. Roket dayu roket roket at roketi direnç destek köstek yok bedava kağıt dayan girsin bölündüğü yere gelirse taşıma maliyetimi çıkmış sayarım hadi bakalım.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. maşallah güzel gidiyor son günlerde

5. Gyoların içinde açık ara en ucuz ve en potansiyel olanı. Bir gün alıp başını gitmesini bekliyorum uzun zamandır ama bunu görmeye ömrümüz yeter mi bilmiyorum.

Geçen sene nisan ayında düzeltilmiş rakamla 3 kusurlardan işlem görüyordu şu an 5 lerde. Enflasyon karşısında bile paramızı koruyabildiğimizi düşünmüyorum

Bir alicengiz olmaz ise bu bilanço ile birlikte uzun soluklu bir ralli bekliyorum. Dün sinyalini verdi zaten, flama yukarı yönde kırıldı. Yeni bir bayrak direği gelecek gibi

Gayrimenkul fiyatları ve satışları resmen altın çağını yaşıyor. Bu dönemde satışların ve karların çok ciddi artmış olması lazım. Büyükyalı bu bilançoda büyüklüğünü göstermeli

Bugün veya pazartesi günü gelecek bilançoda 366 milyon net kar bekliyorum. Geçen sene 1. çeyrekte 92 milyon göndermişti. Yani geçen seneye göre 4 kat artış bekliyorum

Varsa tahmini olanlar buyursunlar sahneye.

Torik beklerken, ağlara balina mı gelecek yoksa.
    Balina yenir mi?

440 - 460 arası kâr beklentim var... istanbulda satılık lux konut pek kalmadı özak için büyük fırsat ataşehir ihalesini başkasına kaptırmayacağını düşünüyorum ozakta beklenti bitmez ekilenleri biçme zamanları geldi gibi..

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

8. Bu yılın ilk üç ayındaki satış rekoru Büyükyalı İstanbulun. Projede 78 bin 632 metrekarelik alana sahip 391 konutun satışı yapıldı. 35 bin 818 TL lik ortalama brüt metrekare fiyatı üzerinden 2 milyar 816.4 milyon TL lik hasılat gerçekleştirildi.

https://gazeteoksijen.com/ekonomi/em...i-gecti-152890

Sayfa 41/608 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •