Originally Posted by
Thyshine
Ben bu polhoya atladığımda pazarlandığı 4.20 zamanlarıydı. Sonra alım yaparak maliyeti düşürdüm şuan maliyetin üzerinde ama kağıt üzerinde tabi. Enflasyonu katarsak daha yol uzun. Buna da şükür. Dicem şu ki iyi kötü 15 yıllık yatırım hayatımdaki unoffical tecrübelerimden edindiğim 2 tarih belirledim polhoyu satış için. Bu tarih hesabı çok yönlü olduğu kadar, reel verilere de dayanmıyor (borsa da reel veri diye bişey var mıdır orası da ayrı). Buna totem diyeceğim ama o kadar da baside indirgemek de istemiyorum. Her neyse. Benim tarih 1 yıldır aynı şubat 2023 ve kasım 2023. Oraya kadar beni tatmin edecek noktaya gelmesini bekliyorum. Gelmezse zaten yapacak bişey yok amma bu altı dolu sağlam totemim benim motivasyonumdur ve kimseyi bağlamasın. Çok parlak bir şirketin ortağı değiliz orası vaki ama kötünün iyisi olmaya çalışacağız inşallah… teknik analizlere güler geçerim. Niyekim polho da ne höstatları gömdü bünyesinde senelerdir. Hala 2 çizik atıp fal bakanlar var. Her zaman da olacak zaten bu işin gırgırı. Bari usd endeksli baksalar neyse diyeceğim TL bazlı bist grafiği çok anlamzsız. Bu fikrimi de paylaşayım istedim.
kötünün iyisi kısmına katılmıyorum. oransal olarak potansiyeli en yuksek sanayi şirketi. sasa yatirimcisini ihya etti ama mevcut pdsini hak etmiyor. en azından sisecam sahol hatta tutkcell daha mantıklı ams bunlar bile hadi yspdin yuzde 100. bankaları saymiyorum. çöp olsa bu fiyatta olmaz. ama polhonun potansiyeli bence çok yuksek. tabii ki yaritim tavsiyesi degil. iki kagidimizdsn biri bu diğeri bizim. ikisinden de çok umutluyum.
kisaca donusum gerçekleştiren potansiyeli yüksek beklentileri vok kuvvetli bir şirkete ortağız. patronun da bizim elimizdeki hisselere bakıp bu fiyatlarda kalsın isteyeceğini sanmıyorum. çünkü adam kaliteli bir sanayici. köklü geçmişi olan bir aile ve grup. çok küçük hesaplar yapacak kadar karaktersiz bi insan değil gibi
Vakitsiz öten horozun başını keserler...
Yer İmleri