Sayfa 946/1007 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 7,561 - 7,568 arası.

Konu: Viop XL

1.  Alıntı Originally Posted by ozannn Yazıyı Oku
    Borsa ucuz diyorlar. Neye göre kime göre ucuz?
    Sayın dva glaza; arka sayfada yukarda ki düşüncesini paylaşmiş bende bistin ucuz olabileceğini bi parça bilgimle ifade etmeye çalıştım.Yanlışta olabilirim,araştırmak -öğrenmek gerekiyor.
    Herkese iyi günler.YTD
    Bana göre UFUK yatırım çok pahalı.!!

Diğer Bist şirketlerinin çoğu da pahalı.
    Neye göre?
    Kriz yaşanan ülkede kriz dönemlerinde borçlu şirketler ödeme sıkıntısına düşerler,kredilerini ödeyemez temerrüte düşerler.
    Piyasadan çekilirler,zayıf şirketlerin yerini güçlü şirketler büyüyerek telafi ederler.

Güncelde bu durum ertelenilerek geçiştirildi,peki sorunlar çözüldü mü?
    Toksit şirketler hala çalışmaya devam ederek diğer güçlü şirketleride enfekte ediyor.

Ekonomide sorunlar ertelenerek çözülmez sadece ötelenir.
    Borsalarda neden bankalar tüm dünyada diplerde?
    Ülkemizde son on yılda döviz on kat artmış,alım gücü düşmüş.?

Bankalar ve diğer finansal kurumlar piyasaların karaciğeri gibidir,aşırı toksite ne kadar dayanabilecekler zamanla görürüz.

Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Neye göre?
    Kriz yaşanan ülkede kriz dönemlerinde borçlu şirketler ödeme sıkıntısına düşerler,kredilerini ödeyemez temerrüte düşerler.
    Piyasadan çekilirler,zayıf şirketlerin yerini güçlü şirketler büyüyerek telafi ederler.

Toksit şirketler hala çalışmaya devam ederek diğer güçlü şirketleride enfekte ediyor.

Bankalar ve diğer finansal kurumlar piyasaların karaciğeri gibidir,aşırı toksite ne kadar dayanabilecekler zamanla görürüz.

Ytd
    Cep telefonundan ancak bu kadar yazabildim(hataları düzeltme yaparken ana konuyu atlıyorum)
    Dünyada yaşanan pandemi ve savaş gibi etkenler ile emtia fiyatları aşırı yükseldi,esas sorun emtia fiyatları faizlerin artması ile düşerse neler olacak.?

Ytd

3.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku

Neye göre?

Ytd
    Ufuk yatırım pahalı ama spek isterse bin tl de yapar.
    Bu gözler Tkuruyu gördü.
    Abd de büfeciyi de gördü.
    Ytd

4. Yok mu bi aksiyon sıkıldık

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    Cep telefonundan ancak bu kadar yazabildim(hataları düzeltme yaparken ana konuyu atlıyorum)
    Dünyada yaşanan pandemi ve savaş gibi etkenler ile emtia fiyatları aşırı yükseldi,esas sorun emtia fiyatları faizlerin artması ile düşerse neler olacak.?

Ytd
    https://mobile.twitter.com/Sino_Mark...73215963553793

6. İstanbul'da mekanları denetleyen polis, gece müzik yapanlara ceza yağdırdı.

arkadaş bu nedir biz nereye gidiyoruz...

gerçekten müzik yasak mı?

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    İstanbul'da mekanları denetleyen polis, gece müzik yapanlara ceza yağdırdı.

arkadaş bu nedir biz nereye gidiyoruz...

gerçekten müzik yasak mı?
    Yazar Aziz Nesin in oğlu matematikçi Ali Nesin Nesin Vakfı nın banka hesaplarının bloke edildiğini açıkladı.

Matematikçi Ali Nesin sosyal medyadan yaptığı açıklamada Nesin Vakfı nın banka hesaplarının bloke edildiğini duyurdu.

Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada Ali Nesin şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili Dostlar,

Valilik banka hesaplarımızı bloke etti. Bu Vakıf’ta maaşlı çalışan var, okuyan, beslenen çocuk var demeden, acımasızca… Bir yere kaçtığımız, kaçacağımız da yok, devlet istediği zaman istediğini alır zaten. Banka hesaplarımızı bloke etmek en hafif deyimle ancak hoyratça bir tavır olabilir.

Konuyu kısaca anlatayım.

2017 de sizlerin de katkısıyla komşu araziyi satın almış, böylece Nesin Vakfını büyütmüştük. Babamın hayaliydi, gerçekleştirdik.

RABITA VAKFINA KOMŞU

Geçen yıl, İsmailağa cemaatinden olduğu anlaşılan Rabıta Vakfı yeni aldığımız bu arazinin hemen yanına yerleşti. Böylece onlarla komşu olduk. Eksantrik ve hatta sevimli bulduğum bu cemaatin yanı başımıza gelmesinden hiç rahatsız olmadım, hatta aksine, gülümsemeyle karşıladım. Türkiye farklı inançların, farklı görüşlerin, farklı yaşam tarzlarının bir arada barış içinde yaşayacakları bir ülke olmalı çünkü, aksi hâlde hiçbirimize huzur yok. 1995 Temmuzunda ülkeye döndüğümde de bu düşüncedeydim, bugün de bu düşüncedeyim. Siyasi tavırlarımı biliyorsunuz Ama olaylar hiç de umduğum gibi seyretmedi.

Yanı başımızda kalabalık ve yüksek sesli ayinler düzenlediler. Bakışlarından ve hareketlerinden rahatsız olmamızı istedikleri anlaşılıyordu. Fotoğraflarımızı çekip özel hayatımızı ihlal ettiler. Tehdit ettiler. Çatalca da aleyhimize dedikodular çıkardılar. Hiç nedensiz düşmanca bir tavır içine girdiler. Kaçak bir cami (ya da mescit) inşaatına başladılar. İçlerinden biri bize fiziken saldırdı. Hiçbir zaman tahriklerine kapılmadık ama gerekeni yaptık; ne yazık ki şikayetlerimizin hepsi resmî mercilerden geri döndü. Arkaları sağlam anlaşılan. Buraya kadar olanlar o kadar önemli değil, biz bu tür mücadelelerle çok haşır neşir olduk, âdeta nasırlaştık. Sonrası daha vahim.

BANKA HESAPLARI BLOKE

Bir ay önce Valilik, izinsiz bağış kampanyası yaptığımız gerekçesiyle banka hesaplarımızı bloke etti. Şu anda paramıza ulaşamıyoruz. Hem araziyi hem de o süreçte toplanan parayı istiyorlar. Bir ay boyunca sorunu diyalogla, güzellikle, bu ülkeye ve insanlarına inanan uygar insanlar gibi çözmeye çalıştık, ama olmadı.

İzinsiz bağış kampanyası dedikleri de bir Facebook duyurusundan ibaret. Kaldı ki o zamanlar sosyal medya duyurularını kampanyadan sayan bir kanun maddesi de yoktu, üç dört yıl sonra çıktı.

Son bir söz: Nesin ailesi bu ülkenin düşmanı değildir, aksine, Birinci Dünya Savaşı na, ardından gönüllü olarak Kurtuluş Savaşına katılan dedemi de sayarsak, üç kuşaktır karşılıksız bu halka hizmet ediyoruz, izin verirlerse daha da edeceğiz.

Yetti ama!"
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Memedabi hosgeldin.

Nasılsın? Spotta var mı birseyler?
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Memetcim özlettin kendini çöküyormuyuz ne diyon vardır gelişinin bi hikmeti sebebi

Ama şu çöp dolar muhabbetine başladığından beri 2 tl den 15 tl ye gitti senin çöp var mı ona yakın kazandıran bş önerin
    Halkb deme bozuşuruz
     Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    "Kuyum" diye gelmiş bu sefer. Altın demek istiyor olabilir..
    Abi mesajları sabah attım grafik ile. Daha ne yapayım da.

Kuyumcuyum dayı ben. Çöp dolar..

Sayfa 946/1007 İlkİlk ... 446846896936944945946947948956996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •