Sayfa 209/1195 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

  1. #1665
     Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    İşte sıkıntı burada,her işimizi başkasına bırakarak bu günlere geldik,Allah a şükür,verdiği aklı elimden geldiğince kullanmaya çalıştım asla başkalarının benim yerime düşünmesine izin vermedim,eğer seçim yapılırsa bu köprüden önceki son çıkış ülkem için,karşı tarafın fair play falan umrunda değil daha evvel;tıpış,tıpış oy vereceksiniz diyenlerin gösterdiklerine verilen oyların sonucu ortadayken bence herkes ''çok düşünmeli'' ve seçilme şansı en yüksek kişi aday yapılmalı.
    Sn. watcher46, ya kendimi doğru ifade edemedim ya da siz beni yanlış anladınız.

    Siz; Mansur Bey'in iftira, karalama veya alçak dille nasıl baş edeceğini düşündüğünüzü yazdınız.

    Ben; bunu sizin düşünmenize gerek yok. Cumhurbaşkanı olacaksa zaten bu konularda nasıl bir mücadele yöntemi belirleyeceğini Mansur Bey ve ekibi bilir, düşünür ve uygular yazdım.

    Her işini başkasına bırakmak en basit ifadeyle cahillik ve aymazlıktır. Başkasının sömürgesine, boyunduruğuna girmek demektir. Karşıyım.

    Bu seçim mevcut iktidar kazanırsa yapılmış demokratik son seçim olacaktır. Bundan sonra Kazakistan, Kuzey Kore vb. gibi yalandan %75 oy ile tekrar tekrar gelirler.

    Biz, muhalifler sorguladığımız için Sn. Ekrem İmamoğlu'nu bile son yaşanan olaylardan sonra ciddi eleştiriyoruz. Oysa ki bir kesim seçmenimiz 3 gün önce dediğinin tamamen tersini bugün söyleyene eleştirmeyi bırak bağnazca sahip çıkıyor.

    Bence de oy kullanırken herkes ciddi bir şekilde düşünmeli ve tüm anketlerin şu anda gösterdiği gibi Sn. Mansur Yavaş muhalif kanadın tek başkan adayı olarak hazırlanmalıdır.

  2. #1666
     Alıntı Originally Posted by izmut Yazıyı Oku
    AKP iktidarda kalmak için, faşistlere mahkum olmuş. Bakınız Soylu, bakınız Bahçeli, bakınız Çakıcı.
    CHP iktidarı düşürmek için faşistlere mahkum olmuş. Bakınız Yavaş.
    Mülteciler konusunda iktidarı tedirgin eden kim. Bakınız Ümit Özdağ.

    Bir zamanlar, barajı geçmek için, RP ile ittifak yapan, bu faşistlerin bu kadar ön plana çıkması ne kadar üzücü !!!
    Şu yaptığınız muktedirin yaptığı ile aynı. Bizden olmayan PKK'lı, fetöcü, vatan haini yazmak ile sizin yazdığınız aynı. Onlarca yıldır %25'i geçememenizin tek nedeni bu kafa işte. Esas faşit sizsiniz. Yıllarca ynı partiye oy verip diğer tüm partileri eleştirmek ve diğer tüm seçmenlerin neden sizin oy verdiğiniz partiye oy vermediğini anlayamamak.

  3. #1667
    Yazar Aziz Nesin’in oğlu matematikçi Ali Nesin Nesin Vakfı’nın banka hesaplarının bloke edildiğini açıkladı.

    A-A+
    Matematikçi Ali Nesin sosyal medyadan yaptığı açıklamada Nesin Vakfı’nın banka hesaplarının bloke edildiğini duyurdu.

    Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklamada Ali Nesin şu ifadeleri kullandı:

    "Sevgili Dostlar,

    Valilik banka hesaplarımızı bloke etti. Bu Vakıf’ta maaşlı çalışan var, okuyan, beslenen çocuk var demeden, acımasızca… Bir yere kaçtığımız, kaçacağımız da yok, devlet istediği zaman istediğini alır zaten. Banka hesaplarımızı bloke etmek en hafif deyimle ancak hoyratça bir tavır olabilir.

    Konuyu kısaca anlatayım.

    2017’de sizlerin de katkısıyla komşu araziyi satın almış, böylece Nesin Vakfı’nı büyütmüştük. Babamın hayaliydi, gerçekleştirdik.

    RABITA VAKFINA KOMŞU

    Geçen yıl, İsmailağa cemaatinden olduğu anlaşılan Rabıta Vakfı yeni aldığımız bu arazinin hemen yanına yerleşti. Böylece onlarla komşu olduk. Eksantrik ve hatta sevimli bulduğum bu cemaatin yanı başımıza gelmesinden hiç rahatsız olmadım, hatta aksine, gülümsemeyle karşıladım. Türkiye farklı inançların, farklı görüşlerin, farklı yaşam tarzlarının bir arada barış içinde yaşayacakları bir ülke olmalı çünkü, aksi hâlde hiçbirimize huzur yok. 1995 Temmuzunda ülkeye döndüğümde de bu düşüncedeydim, bugün de bu düşüncedeyim. Siyasi tavırlarımı biliyorsunuz… Ama olaylar hiç de umduğum gibi seyretmedi.

    Yanı başımızda kalabalık ve yüksek sesli ayinler düzenlediler. Bakışlarından ve hareketlerinden rahatsız olmamızı istedikleri anlaşılıyordu. Fotoğraflarımızı çekip özel hayatımızı ihlal ettiler. Tehdit ettiler. Çatalca’da aleyhimize dedikodular çıkardılar. Hiç nedensiz düşmanca bir tavır içine girdiler. Kaçak bir cami (ya da mescit) inşaatına başladılar. İçlerinden biri bize fiziken saldırdı. Hiçbir zaman tahriklerine kapılmadık ama gerekeni yaptık; ne yazık ki şikayetlerimizin hepsi resmî mercilerden geri döndü. Arkaları sağlam anlaşılan. Buraya kadar olanlar o kadar önemli değil, biz bu tür mücadelelerle çok haşır neşir olduk, âdeta nasırlaştık. Sonrası daha vahim.

    BANKA HESAPLARI BLOKE

    Bir ay önce Valilik, izinsiz bağış kampanyası yaptığımız gerekçesiyle banka hesaplarımızı bloke etti. Şu anda paramıza ulaşamıyoruz. Hem araziyi hem de o süreçte toplanan parayı istiyorlar. Bir ay boyunca sorunu diyalogla, güzellikle, bu ülkeye ve insanlarına inanan uygar insanlar gibi çözmeye çalıştık, ama olmadı.

    İzinsiz bağış kampanyası dedikleri de bir Facebook duyurusundan ibaret. Kaldı ki o zamanlar sosyal medya duyurularını kampanyadan sayan bir kanun maddesi de yoktu, üç dört yıl sonra çıktı.

    Son bir söz: Nesin ailesi bu ülkenin düşmanı değildir, aksine, Birinci Dünya Savaşı’na, ardından gönüllü olarak Kurtuluş Savaşı’na katılan dedemi de sayarsak, üç kuşaktır karşılıksız bu halka hizmet ediyoruz, izin verirlerse daha da edeceğiz.

    Yetti ama!"
    bir halt olacağı yok.

  4. Millet İttifakı'nın adayı benim adayimdir.....

  5. #1669
    Bitcoin fiyatında düşüş yüzde 4,2'ye ulaştı, fiyat Temmuz 2021'den bu yana görülen en düşük seviyeye indi

    USDTRY 21 Aralık 2021 tarihinden bu yana ilk kez 15,00 seviyesini gördü

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


  6. Benzine zam bekleniyormuş.

  7. #1671
    Erdoğan:
    - Yerli ve yabancı müteşebbislerin yatırım iştahı sürekli artıyor
    - Nisan ayı itibarıyla 12 aylık ihracatımız 240 milyar doları aştı, yıl sonu hedefimiz olan 250 milyar dolara emin adımlarla ilerliyoruz

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


  8. #1672
    Erdoğan:
    - Biz onları asla bu topraklardan kovmayız, kovmayacağız
    - Biz kapımız açık onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz, onları katillerin kucağına atmayacağız

    Erdoğan: Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız

    “ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.


    >>> FORUM KURALLARIMIZ <<<


Sayfa 209/1195 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309709 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •