Hazine ve Maliye Bakaný Nebati: Birtakým fýrsatçýlarýn serbest piyasa ilkesiyle asla baðdaþmayacak bir þekilde konut fiyatlarýnda gerçekleþtirdiði "fahiþ" artýþlarý çok detaylý bir þekilde yakýndan takip ediyoruz
Hazine ve Maliye Bakaný Nebati: Birtakým fýrsatçýlarýn serbest piyasa ilkesiyle asla baðdaþmayacak bir þekilde konut fiyatlarýnda gerçekleþtirdiði "fahiþ" artýþlarý çok detaylý bir þekilde yakýndan takip ediyoruz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ALSANCAK
Ýzmir'i bilen bilir.
Alsancak Ýzmir'in Taksim'i, Kýzýlay'ýdýr.
Pandemi baþýndan beri ilk kez Alsancak'a bugün gittim.
Gittiðimiz kafede 4 saat oturduk.
3 masa.
Sadece 3 masa.
Kapasite, bahçesiyle, alt ve üst katýyla 50 60 masa.
Halkýn alým gücü ne hale gelmiþ !!!
Bu adamý ben Tarsus kazýlarýndan tanýrým yutuberdir,tamam iyi kötü araþtýrmacýdýr,ama çoðu þuradan buradan toparlamadýr,malum peþi atmadagasyon,zaten ülkemizin altý zengin üstü fakir ülkedir,jeolojik olarakta merkez konumundadýr her tür madensel olarak,petrolde vardýr,ama çok derindedir jeolojik olarak.ama ne yazýkki iyi bir uzman madensel olarak jeoloji mühendislerimiz yoktur,olanlarýda kaçýrmýþýzdýr,bazýlarýda ilginç þekilde kazaya kurban gitmiþtir![]()
ZAYTUNG DEÐÝLDÝR, HEPSÝ GERÇEK
RTÜK TELE1, KRT, Halk TV ve Flash TV'ye Özgür Özel ve Ahmet Þýk'ýn Gezi davasý sonrasý açýklamalarýný yayýnladýklarý gerekçesiyle % 3 para cezasý verdi.
Yer Ýmleri